Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Adana Demirspor maçında rotasyona gidiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, ligin 3. haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasında kadroda 5 veya 6 değişiklik düşünüyor. Şimdiye kadar 4-1-3-2, 4-4-2 ve 3-4-3 düzenlerini sahaya yansıtan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, hem formasyon hem de oyuncu seçimi konusunda değişimi devam ettirmeye kararlı.

Portekizli çalıştırıcı, Adana Demirspor maçı öncesinde de kadroda 5 veya 6 değişiklik düşünüyor. Sabah'ta yer alan habere göre; böylelikle takımın diri olması sağlanıyor.

Jesus, sürekli değişen ve dönüşen düzenin faydalarını şöyle anlatıyor:

1-Üç günde bir maç oynuyoruz. Bize çok daha fazla hazır oyuncu lazım. Rotasyon yaparak oyunculara hem dinlenme hem de süre alamayanlara maç kondisyonu şansı doğuyor.

2-Formasyonda yaptığımız dönüşümler rakipleri şaşırtıyor. Tahmin edilemez bir takım oluyoruz. Aldıkları önlemler boşa çıkıyor. Böylece daha rahat pozisyona girebiliyoruz.

3-Çok fazla oyuncunun maçlara göre oyuna dahil olması, futbolcuların takıma olan aidiyetini artırıyor. İdman kalitesi de artıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Adana Demirspor maçında rotasyona gidiyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Adana Demirspor jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.