Fenerbahçe taraftarının Beşiktaş derbisinde Enner Valencia sitemi! Sosyal medyada gündem oldu

Enner Valencia'nın derbide ilk 11'de olmaması Fenerbahçelileri kızdırdı. Beşiktaş karşısında etkisiz bir performans ortaya koyan Serdar Dursun'dan memnun olmayan sarı-lacivertli taraftarlar Enner Valencia için sosyal medyadan tepki gösterdi.

Fenerbahçe taraftarı Enner Valencia için tepki gösterdi. Süper Lig'in 36. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'a konuk olan Kanarya, oyun olarak çokça sıkıntı yaşadı. Serdar Dursun'un etkisiz performansı sonrası Fenerbahçeliler Enner Valencia için sosyal medyada harekete geçti.

İSMAİL KARTAL'A ELEŞTİRİ

Fenerbahçe taraftarı, Enner Valencia'ya forma şansı vermediği için teknik direktör İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirdi. Derbide oyun olarak Beşiktaş'ın gerisinde kalan ve mücadelede 2 penaltı yaptıran Kanarya eleştirilerden kurtulamadı. Serdar Dursun'un etkisiz performansı sonrası Enner Valencia'nın bir an önce oyunda olması gerektiğini düşünen Fenerbahçeliler sosyal medyada tepkilerini ortaya koydular.

Fenerbahçe taraftarının Beşiktaş derbisinde Enner Valencia sitemi! Sosyal medyada gündem oldu

Fenerbahçe taraftarının Beşiktaş derbisinde Enner Valencia sitemi! Sosyal medyada gündem oldu - Resim : 2

Fenerbahçe taraftarının Beşiktaş derbisinde Enner Valencia sitemi! Sosyal medyada gündem oldu - Resim : 3

Fenerbahçe taraftarının Beşiktaş derbisinde Enner Valencia sitemi! Sosyal medyada gündem oldu - Resim : 4

 

Fenerbahçe taraftarının Beşiktaş derbisinde Enner Valencia sitemi! Sosyal medyada gündem oldu - Resim : 5

Fenerbahçe taraftarının Beşiktaş derbisinde Enner Valencia sitemi! Sosyal medyada gündem oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Süper Lig Enner Valencia serdar dursun
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.