Fenerbahçe stoperini Arsenal'de buldu! Jorge Jesus’un eski öğrencisi için harekat başladı

Yeni sezona iddialı bir takım oluşturan sarı-lacivertlilerde transfer çalışmaları devam ediyor. Serdar Aziz'in sakatlığı sonrası rotasını stoper transferine çeviren Fenerbahçe'de flaş bir isim gündeme geldi. Sarı lacivertliler son olarak Arsenal forması giyen İspanyol savunmacı Pablo Mari ismini gündemine aldı. Jorge Jesus'un eski öğrencisini radarına alan Fenerbahçe transfer için girişimlerini sürdürüyor.

Fenerbahçe'de Kim Min-jae'nin ayrılığına kesin gözüyle bakılıyor. Stoper mevkisine yeni transfer için görüşmeler sürüyor.

SARI-LACİVERLİLER, PABLO MARI İÇİN GİRİŞİMLERE BAŞLADIĞI İFADE EDİLDİ

Sport Italia'da yer alan habere göre; Sarı-Lacivertliler'in Arsenal'in defans oyuncusu Pablo Mari için girişimlere başladığı ifade edildi. Yine haberde yer alan bilgiye göre; 28 yaşındaki stoper Mikel Arteta'nın planları arasında yer almıyor.

TOPÇULARIN, İSPANYOL OYUNCU İÇİN BELİRLEDİĞİ FİYAT 15 MİLYON POUND

Serie A ekiplerinin de radarında yer alan oyuncu için Arsenal'in 15 milyon Pound bonservis bedeli belirlediği ifade edildi. 2020 yılında Arsenal'e transfer olan İspanyol oyuncu, önce eski takımı Flamengo ardından Udinese'ye kiralanmıştı.

BREZİLYA'DA JORGE JESUS İLE BERABER ÇALIŞMIŞLARDI

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, 2019-2020 sezonunda Flamengo'da İspanyol stoperin antrenörlüğünü yapmıştı.

Fenerbahçe stoperini Arsenal'de buldu! Jorge Jesus’un eski öğrencisi için harekat başladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Arsenal Transfer Pablo Mari
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.