Fenerbahçe stoper transferini bitirdi: Di Marzio açıkladı

Fenerbahçe'de teknik direktör henüz belli değil ancak transferler sürüyor. Edin Dzeko ve Ryan Kent transferinin ardından bir takviye de savunmaya geldi. İtalyan basını Fenerbahçe'nin Rodrigo Becao transferinde mutlu sona çok yakın olduğunu açıkladı.

İtalyan gazeteci Di Marzio'ya ait olan internet sitesinde çıkan habere göre, Fenerbahçe, Udinese'de forma giyen stoper Becao ile büyük ölçüde anlaştı.

Udinese ile 30 Haziran 2024'te sona erecek olan Becao, yönetimin yeni sözleşmeye sıcak bakmaması nedeniyle takımdan ayrılmaya karar verdi.

Fenerbahçe'nin bu hafta Becao ile olan görüşmeleri tamamlayıp anlaşmanın resmen duyurması bekleniyor. Brezilyalı defans oyuncusu 4 yıldır İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'de forma giyiyor.

Rodrigo Becao, Udinese'den yıllık 700 bin euro kazanıyor. Oyuncunun ayrılmak istemesi sebebiyle Udinese ile olan bonservis görüşmelerinde Fenerbahçe'nin elinin rahat olduğu da ifade ediliyor.

Rodrigo Becao, bu sezon Serie A'da çıktığı 28 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe stoper transferini bitirdi: Di Marzio açıkladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe İtalya Serie A Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.