Fenerbahçe stadının çevresinde asılan pankartlar dikkat çekti!

Bir grup Fenerbahçe taraftarı, gece saatlerinde Ülker Stadı çevresine 'Meğer ne boş heveslere kapılmışız' ifadelerinin yazılı olduğu pankartlar astı.

Fenerbahçe'deki kötü gidişat devam ederken taraftarın da sabrı taştı. Süper Lig'de son 4 haftada yalnızca 1 puan toplayabilen sarı-lacivertlilerde taraftarlar son oynanan Kayserispor maçının ardından yönetimi istifaya çağırdı.

GECE YARISI STADIN ÇEVRESİNE PANKART ASTILAR

Kayseri maçının ardından stat çevresinde toplanan taraftarlar, "Ali Koç buraya, hesap ver taraftara" şeklinde sloganlar atarken, Aziz Yıldırım lehine de tezahüratlarda bulundu.

Taraftar grupları arasında paylaşılan son fotoğraflar ise sarı-lacivertlilerin tepkisinin aynı şiddette sürdüğünü gözler önüne serdi. Taraftarlar gece saatlerinde Ülker Stadı'nın çevresine "Meğer ne boş heveslere kapılmışız" yazılı pankartlar astı.

Fenerbahçe stadının çevresinde asılan pankartlar dikkat çekti!

Fenerbahçe stadının çevresinde asılan pankartlar dikkat çekti! - Resim : 2

Fenerbahçe stadının çevresinde asılan pankartlar dikkat çekti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe taraftar pankart tepki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.