Fenerbahçe SOSA ateşini yaktı!

Fenerbahçe, taraftarlarının uzun süredir transferini beklediği Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Sarı lacivertli kulüp imzayı attırdığı deneyimli oyuncunun transferini sosyal medya hesabından paylaştığı ateş emojileri ile duyurdu. Resmi açıklama ise bu emojilerden 24 dakika sonra yayınlanan video ile geldi...

Fenerbahçelilerin uzun süredir transferini beklediği Jose Sosa artık resmen sarı lacivertli takımda.

Fenerbahçe resmi açıklama öncesinde ilk olarak ateş emojileri paylaşarak bu transferin işaretini verdi. 

Fenerbahçe SOSA ateşini yaktı!

Bu paylaşımdan yaklaşık 25 dakika sonra da bu kez #FenerbahçeGeliyor etiketi ile birlikte bir uçağın Türkiye'ye gelişini gösteren ve finalinde "Hoş Geldin Jose Sosa" mesajı bulunan bir video resmi hesabtan paylaşıldı.

Fenerbahçe SOSA ateşini yaktı! - Resim : 2

Bu paylaşımdan dakikalar sonra ise kulübün resmi internet sitesinden şu paylaşım yapıldı:

"Kulübümüz, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa ile anlaşma sağlamıştır.

Önümüzdeki 2 yıl boyunca formamızı gururla taşıyacak olan Jose Sosa’yla imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor; futbolcumuza Çubuklu ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

Transferin resmen duyurulduğu açıklama ile birlikte Sosa'nın Fenerbahçe forması ile çekilmiş 3 fotoğrafı paylaşıldı. Fotoğraflarda Sosa'nın Emre'nin veda ettiği 5 numaralı formayı giyeceği görülüyor. 

Fenerbahçe SOSA ateşini yaktı! - Resim : 3

 

Fenerbahçe SOSA ateşini yaktı! ile ilgili etiketler Jose Sosa Fenerbahçe