Fenerbahçe son nefeste güldü! Dinamo Kiev'i Kadıköy'de 2-1 mağlup etti

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında Dinamo Kiev'i konuk etti. Sarı lacivertli ekip baştan sona önde götürdüğü oyunu 90+3. dakikada Batshuayi'nin attığı golle 2-1 kazanmasını bildi..

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında Dinamo Kiev'i konuk etti. Sarı lacivertli ekip baştan sona önde götürdüğü oyunu 90+3. dakikada Batshuayi'nin attığı golle 2-1 kazanmasını bildi.

BATSHUAYI İLK KEZ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Michy Batshuayi, ilk kez kadroda yer aldı.

Transfer döneminin sonunda sarı-lacivertli renklere katılan Batshuayi, Avrupa listesine yetiştirilmişti.

28 yaşındaki Belçikalı oyuncu, müsabakaya yedek kulübesinde başladı. 69. dakikada ise Joao Pedro'nun yerine oyuna dahil oldu ve 90+3'te galibiyet golünü getirdi.

SERDAR AZİZ DÖNDÜ

Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Serdar Aziz, Dinamo Kiev maçıyla sahalara döndü.

Sezon başında Dinamo Kiev ile oynanan ilk karşılaşmada sakatlanan Serdar, 51 gün sonra yine Ukrayna temsilcisi karşısında takımına dahil oldu.

Serdar, müsabakaya yedek kulübesinde başladı.

JOAO PEDRO AVRUPA'DA İLK KEZ

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Joao Pedro, Avrupa'da ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi.

Transferinin ardından yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre takımdan ayrı kalan tecrübeli oyuncu, ligde ise Konyaspor ve Kayserispor'a karşı forma giymişti.

6 İSİM YOK

Fenerbahçe'nin UEFA listesinde 6 isim yer almıyor.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Nazım Sangare'nin yanı sıra, Mauricio Lemos, Filip Novak, Bruma, Serdar Dursun ve Burak Kapacak, UEFA listesine dahil edilmedi.

SON KIEV MAÇI KADROSUNDA 5 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe, bu sezon başında Dinamo Kiev ile UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde yaptığı maça göre 5 farklı isimle sahaya çıktı.

Sarı-lacivertliler, 27 Temmuz'da oynanan ve uzatmalarda 2-1 kaybederek elendikleri karşılaşmanın ilk 11'inden Marcel Tisserand ile yollarını ayırırken, Bright Osayi-Samuel, İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek ve Enner Valencia yedek soyundu.

İKİ TAKIMIN İLK 11'İ

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Gustavo, Szalai, Peres, Rossi, Arao, Crespo, Alioski, Joao Pedro, King.

Dinamo Kiev: Bushchan, Kedziora, Burda, Syrota, Dubinchak, Tsygankov, Sydorchuk, Shaparenko, Kabaiev, Buyalskiy, Garmash.

 

Fenerbahçe son nefeste güldü! Dinamo Kiev'i Kadıköy'de 2-1 mağlup etti ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Dinamo Kiev Grup maçı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.