Fenerbahçe sol bekine kavuşuyor! Ezgjan Alioski transferi resmen açıklandı

Fenerbahçe, Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımında forma giyen Ezgjan Alioski'nin kiralık transferi konusunda kulübü ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımında forma giyen Ezgjan Alioski'nin kiralık transferi konusunda kulübü ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

OYUNCU BU AKŞAM İSTANBUL'A GELİYOR

Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımından bedelsiz olarak sarı-lacivertli ekibe katılacak olan Ezgjan Alioski için yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımında forma giyen Ezgjan Alioski'nin kiralık transferi konusunda kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu görüşmeleri sürdürmek için bu akşam İstanbul'a gelecektir" ifadeleri kullanıldı.

Ezgjan Alioski kimdir?

Fenerbahçe’nin yeni sol beki Ezgjan Alioski 1992 yılında Kuzey Makedonya’da dünyaya geldi. Ffutbola İsviçre takımlarından Young Boys’un altyapısında başladı. Kariyeri boyunca ağırlıklı olarak sol bekte görev yapan Alioski zaman zaman orta sahanın solunda da forma giydi.

Bir diğer İsviçre ekibi Lugano’da kendini ispat eden EzgjanAlioski, çıktığı 54 maçta 20 gol, 16 asistlik performansı ile İngiltere’nin köklü ekiplerinden Leeds United’ın radarına girdi.

2017’de 2.5 milyon Euro bedel ile Leeds’e transfer olan Alioski, 4 sezon geçirdiği Beyazlar’da 171 maçta 22 gol, 19 asist üretti.

Kuzey Makedonya milli takım formasını 60 kez giyen 30 yaşındaki futbolcu, Arnavutça, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca ve Makedonca olmak üzere 6 dil biliyor.

2021’de bedelsiz olarak El-Ehli’ye transfer olan EzgjanAlioski, bedelsiz olarak 1 yıllığına Fenerbahçe’ye kiralandı.

Fenerbahçe sol bekine kavuşuyor! Ezgjan Alioski transferi resmen açıklandı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Ezgjan Alioski al ahli
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.