Fenerbahçe "Shaw"dan vazgeçti! Yerine o Brezilyalı geliyor... / VİDEO

Sol bek için uzun süredir Luke Shaw'ın menajerleri ile görüşen Fenerbahçe rotayı Brezilya'ya çevirdi. Shaw’ı pahalı bulan Sarı-Lacivertliler, Santos’ta forma giyen Jean Mota’yla görüşmeye başladı. Brezilyalı sol bek sarı lacivertli kulübün sosyal medya hesabını takibe aldı. Sevgilisi ise Mota'ya "Come to Fenerbahce" diye seslendi... Ancak F.Bahçe’nin transfer yapabilmesi için önce eldeki yabancılardan kurtulması gerekiyor.

İkinci yarıya eksiklerini gidererek başlamak isteyen Fenerbahçe’de öncelik sol bek takviyesi.

İlk yarıda Hasan Ali ve İsmail Köybaşı’ndan beklediği verimi bir türlü alamayan Sarı-Lacivertliler, sezon devam ederken Luke Shaw’ı transfer etmek için görüşmelerde bulunmuştu.

Manchester United'da forma şansı bulamayan İngiliz oyuncu, buna rağmen gelmeye sıcak bakmadı. Fenerbahçe'de kulübü ikna etmesine rağmen oyuncuyu ikna edemeyince Luke Shaw'ı askıya aldı. Alternatif isimlere yöneldi.

24 YAŞINDA, SÖZLEŞMESİ 4 YILLIK

Brezilya’da yapılan temaslarda Sao Paulo’da forma giyen Jean Mota’nın transferi için görüşmelere başlandı. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın da onayladığı Mota da Sarı-Lacivertli formayı giymeye sıcak bakıyor. 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 1.5 milyon euro bonservis ücreti bulunan oyuncunun alınması halinde Fenerbahçe defansının solundaki sorununun çözüleceği belirtiliyor.

Ekran_Resmi_2017-12-29_12.58.39

SEVGİLİSİ 'FENER'E GEL' DEDİ

Fenerbahçe'yi instagram'dan takibe alan Jean Mota'ya, sarı-lacivertli taraftarlar "Come to Fenerbahçe" (Fenerbahçe'ye gel) çağrısı yağdırdı. 2500'ü aşan yorum ve çağrıya, Brezilyalı yıldızın sevgilisi Marianne Souza Feliciano da ayak uydurdu. Mota, "Come to Fenerbahçe" yazan sevgilisi Marianne'ye, "Nao sabia que ela torcia pra outro time", yani; "Başka bir takım için tezahürat yaptığını bilmiyordum" yanıtını verdi.

Ekran_Resmi_2017-12-29_12.54.49_1

2 KİŞİNİN GÖNDERİLMESİ GEREKİYOR

Fiyatı makul olan oyuncunun F.Bahçe’ye gelmesinin önündeki en büyük engel ise yabancı oyuncu sayısının fazlalığı. Kadrosunda 15 yabancı bulunan F.Bahçe, Eljif Elmas ve yeni gelecek yabancıya yer açmak için 2 kişiyi göndermek zorunda. Sözleşmeleri süren ancak hiçbir işe yaramayan RVP ve Fernandao’nun gönderilme ihtimali zor. Bu problem de yönetimin elini kolunu bağlıyor.

JEAN MOTA KİMDİR?

Fenerbahçeliler ve futbolseverler Jean Mota kimdir? sorusunun cevabını merak ediyor kuşkusuz. 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncu geçtiğimiz sezon Santos forması ile 31 karşılaşmada istikrarlı bir performans sergiledi. Jean Mota, çıktığı 31 karşılaşmada 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Santos'la sözleşmesi 2022'de biten yetenekli oyuncu, sezonu 31 lig maçıyla (25'i ilk 11) tamamladı; 1 gol-3 asistle oynadı.

Santos'un en isabetli orta yapan ismi olan Mota, maç başına 4.1 ikili mücadele kazanma ve 1.4 kilit pas istatistikleri ile de dikkat çekti.

Fenerbahçe "Shaw"dan vazgeçti! Yerine o Brezilyalı geliyor... / VİDEO ile ilgili etiketler Fenerbahçe Brezilya Manchester United Transfer sol bek jean mota luke shaw santos kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.