Fenerbahçe sessizliğini bozdu! Mahmut Uslu'dan flaş açıklamalar!

Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Antalyaspor'a yenilen Fenerbahçe'de Mahmut Uslu, hem deneyimli hakemi hem de MHK'yı sert bir dille eleştirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Fenerbahçe sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Maç sonunda sarı-lacivertli taraftarlar özellikle maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın kararlarını eleştirirken yönetimden herhangi bir açıklama gelmemişti. Bugün oynanan Amed Sportif maçından sonra Mahmut Uslu sessizliğini bozarak hem MHK'yı hem de Cüneyt Çakır'ı hedef alan açıklamalar yaptı. İşte Uslu'nun açıklamalarından satır başları;

Son haftalardaki olaylar (hakem) ile ilgil konuşmadık. 5. haftada bazı hakemler hata yapıyor demiştim, hatalar devam ediyor.

Türkiye'de eski hakemler de dahil üzere herkes bunun gol olduğunu söylüyorsa, yabancılar gol diyorsa, bunu kabul etmiyoruz.

Bu malum hakem bu hatayı hep yapıyor. Cüneyt Çakır'ın aynaya bakıp cevap vermesi lazım, acaba neden diye.

FIFA da söylüyor zaten, Cüneyt Çakır Avrupa'da iyi ama sizin maçları iyi yönetmiyor diye söylüyor. Bunu da söyleyeyim.

Türkiye çok acılı günler geçiriyor diye susuldu. Sosyal medya gerekli tepkiyi gösterdi, bize sıra gelmez.

Görmüyorlar mı bunları, gözleri yok mu? Biz 'A' deyince ceza kesiyorlar, duymuyorlar mı?

Bir federasyon başkanı, bir kulüpten alacaklı olursa ne olur, bunları konuşun. Acayip bir para yani, ciddi bir para, alacaklı.

Hakemlerin Fenerbahçe'ye karşı olan tavrını değiştirmesi gerekiyor.

Hocamız çok Avrupalı bir hocamız. Dedi ki, Çakır yenilmedi, biz yenildik dedi. %100 gol ve başka yorum yapmayacağım dedi.

Çakır'ı bize yine verirler, biz bu filmi çok gördük. Hakemler hata yapabiliyor, ama üst üste aynı takımların lehine olunca...

Bizim tepkimiz, ya da ahalinin tepkisi büyüktür, ama biz içimize atıyoruz. Hiçbir zaman, hiçbir şeyden çekinmeyiz.

Fenerbahçe sessizliğini bozdu! Mahmut Uslu'dan flaş açıklamalar! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Cüneyt Çakır Mahmut Uslu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.