Fenerbahçe savunmasına 'duvar' örüyor!

Takıma acil olarak stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe aradığı oyuncuyu İtalya'da buldu. Gabriel Paletta kimdir? İşte dataylar

Sarı-lacivertliler, Milan'dan ayrılması beklenen İtalyan savunma oyuncusu Gabriel Paletta ile anlaşma sağladı. Milan'da bir başka stoper Gustavo Gomez ile yaptığı pazarlıklardan sonuç alamayan Fenerbahçe yönetiminin, 31 yaşındaki Paletta'nın transferini tamamladığı kaydedildi.

stoper-640

FENERBAHÇE, GABRİEL PALETTA'YI TRANSFER ETTİ

Takıma acil olarak stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe aradığı oyuncuyu İtalya'da buldu. Calciomercato internet sitesinin haberine göre, sarı-lacivertliler, Milan'dan ayrılması beklenen İtalyan savunma oyuncusu Gabriel Paletta ile anlaşma sağladı.

Milan'da bir başka stoper Gustavo Gomez ile yaptığı pazarlıklardan sonuç alamayan Fenerbahçe yönetiminin, 31 yaşındaki Paletta'nın transferini tamamladığı kaydedildi. Kulübüyle olan sözleşmesi Haziran 2018'de bitecek olan Gabriel Paletta'nın yeni sezon planlamasında kendisine yer bulamadığı için takımdan ayrılmak istediği ve Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği vurgulandı. 'Duvar' lakaplı Paletta, geçtiğimiz sezon Milan formasıyla 32 maçta forma giyip 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Kariyerinde toplam 10 kırmızı kartı olan Paletta, 5'ini geçen sezon gördü.

5988c4b461361f1ac0ac6576

GABRİEL PALETTA KİMDİR?

1986 doğumlu stoper Gabriel Paletta, Milan'da forma giyiyor. Profesyonel kariyerine 2005 yılında Banfield kulübünde başlayan Gabriel Paletta daha sonra sırasıyla Liverpool, Boca Juniors, Parma, Milan, Atalanta kulüplerinde oynadı Gabriel Paletta geçen sezon 30 Seria A maçında forma giydi ve 2 gol kaydetti.

Fenerbahçe savunmasına 'duvar' örüyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Milan gabriel paletta gustavo gomez stoper
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.