Fenerbahçe sakat oyuncuları ile ilgili açıklama yaptı: 5 oyuncu birden

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçında sakatlanan Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Altay Bayındır ve King hakkında açıklama gelirken ayrıca bu oyuncuların dışında Joao Pedro'da ise üst adale yırtığı saptandığı belirtildi.

Fenerbahçe, 5 futbolcu için sakatlık açıklamasında bulundu.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, Ferdi Kadıoğlu'nda kasıkta zorlanma, İrfan Can Kahveci'de darbeye bağlı zorlanma, Joshua King'de burkulma, Altay Bayındır'da da diz travması tespit edilmiştir. Bu oyuncuların dışında Joao Pedro'da ise üst adale yırtığı saptandığı belirtildi.

Fenerbahçe sakat oyuncuları ile ilgili açıklama yaptı: 5 oyuncu birden

İşte Fenerbahçe'nin açıklaması:

"Dinamo Kiev ile oynadığımız maçta sakatlanan oyuncularımızın Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan değerlendirmelerinde; Ferdi Kadıoğlu'nda kasıkta zorlanma, İrfan Can Kahveci'de darbeye bağlı zorlanma, Joshua King'de burkulma, Altay Bayındır'da da diz travması tespit edilmiştir. Bu oyuncuların dışında Joao Pedro'da ise üst adale yırtığı saptanmıştır. Futbolcularımızın tedavisine başlanmıştır.".

Fenerbahçe sakat oyuncuları ile ilgili açıklama yaptı: 5 oyuncu birden ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sakat oyuncular Sakat futbolcular Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.