Fenerbahçe Safiport, Kadınlar EuroLig'de Final Four'a yükseldi

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol takımı Kadınlar EuroLig çeyrek finalinde karşı karşıya geldiği Letonya'nın TTT Riga takımını 88-65 yenerek adını dörtlü finallere yazdırdı.

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar EuroLig çeyrek final ikinci maçında Letonya'nın TTT Riga ekibini 88-65 yenerek Dörtlü Final'e kaldı. 

Fenerbahçe Safiport'ta Zahui 22 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Iagupova ve McBride da 16 sayı kaydetti. Riga'da ise Thomas'ın 21 ve Pulvere'nin 14 sayısı mağlubiyet için yeterli olmadı. 

Oynanan ilk maçı da 77-56 kazanan Fenerbahçe, dörtlü finallerde USK Prag - Beretta Famila Schio eşleşmesinin galibi ile oynayacak. Dörtlü finallere ev sahipliği yapacak şehir ise daha sonra açıkalancak. 

Fenerbahçe Safiport, Kadınlar EuroLig'de Final Four'a yükseldi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Safiport eurolig kadınlar eurolig ttt riga
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.