Fenerbahçe, Rumen golcünün peşinde!

Forvet hattında sakatlıklar sebebiyle sorun yaşayan Fenerbahçe, Reading'de oynayan Rumen golcü Puscas için devreye girdi.

Süper Lig'de şimdiye kadar oynanan maçlarda forvet hattında çok sorun yaşayan ve sakatlıkların artmasıyla golcüsüz kalan Fenerbahçe, ara transferde önceliği santrfora verdi.

Sarı-lacivertlilerin listesinin ilk sırasında ise Championship ekibi Reading formasını giyen George Puscas bulunuyor.

Fenerbahçe, Rumen golcünün peşinde!

YÖNETİM İLE TERS DÜŞTÜ

Sarı-lacivertlilerin 23 yaşındaki Rumen oyuncu için kulübü ile temasa geçtiği ifade edildi. Ancak Reading Menajeri Mark Bowen, "Fenerbahçe'ye transferi onun için iyi bir fikir olmaz. Puscas genç ve gelişmeye açık bir oyuncu. Biz onun için doğru kulübüz" diyerek transfere karşı çıktı. Ne var ki, Reading yönetimi ise bu transfere olumlu bakıyor.

FENERBAHÇE KİRALIK İSTİYOR

Yönetimin iyi bir teklif alınması durumunda satışa onay vereceği vurgulanırken, İngilizlerin bonservis için 10 milyon euro istediği kaydedildi. Sezon başında Puscas'ı 8 milyon euroya alan Reading, böylece yarım sezonda 2 milyon euro kâr etmeyi hedefliyor. Fenerbahçe ise bu rakamı ancak kiralama sonrası opsiyon olarak kabul edebileceği cevabını verdi.

Fenerbahçe, Rumen golcünün peşinde! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig İngiliz reading George Puscas
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.