Fenerbahçe Roberto Soldado'yu transfer etti! Peki Roberto Soldado kimdir, hangi mevkide oynar

Fenerbahçe transferde beklenen bombayı patlatmak üzere. Valbuena, Dirar, Kameni gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan Aziz Yıldırım 4 transfer daha yapacağız açıklamasından sonra transferde gaza bastı. Villareal'in yıldız golcüsü Roberto Soldado'yu transfer etti. Sarı-lacvertli taraftarların merak ettiği Soldado kimdir, hangi mevkide oynuyor, kaç yaşında, bonservis ücreti ne kadar? İşte bu srounların cevabı haberimizde...

Fenerbahçe transferde bir bombayı daha patlatmak üzere. Valbuena, Dirar ve Kameni gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katan ve Başkan Aziz Yıldırım’ın daha 4 transfer yapacağız açıklamasıyla transferde gaza basan sarı lacivertliler, Villareal’in İspanyol golcüsü Soldado’yu transfer etti. Peki Roberto Soldado kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor, bonservis ücreti ne?

YILDIZ FORVET İSTANBUL’A GELİYOR

Uzun bir süredir forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, muradına ermek üzere. Sarı kanaryalar, Daniel Güiza’dan sonra ilk kez bir İspanyol forveti kadrosuna katmak üzere. Fenerbahçe, İspanya’nın Villareal takımında forma giyen 32 yaşındaki forvet Soldado transferini bitirdi. Milyonlarca sarı lacivertli taraftar Soldado’nun İstanbul’a inmesini bekliyor.

SOLDADO_KIIMDIIR_NEREDE_OYNAR_KARIIYERII_

GEÇTİĞİMİZ SENE NELER YAPTI?

Geçtiğimiz sene Villareal takımında oynayan ve bu kulüpte fazla forma şansı bulamayan Soldado, forma giydiği 11 resmi mücadelede 4 gol atma başarısı gösterdi. Bir kez de UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösteren yıldız golcü, bu karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı.

ROBERTO SOLDADO KİMDİR?
Tam adı, Roberto Soldado Rillo. 27 Mayıs 1985 Valencia'da doğmuştur. Villarreal kulübünde forma giyen İspanyol millî santrafor Avrupa'nın büyük kulüplerinin formalarını terletmiştir. 2010-11 sezonu itibarıyla yıldız oyuncusu Villa'yı Barcelona'ya gönderdiği için bu boşluğu doldurmak isteyen Valencia takımına katılmıştır. Kariyeri 13 yaşında başlayan Soldado, 13 yaşında Valencia'da forma giymeye başlamıştır. Ardından Real Madrid'in yedek takımı olan Real Madrid Castilla'da forma giymeye başlayan futbolcu, A takıma yükselmeyi başarmıştır. Bir sezon Osasuna takımında kiralık olarak oynamıştır.

14 Ağustos 2015 tarihinde, 10 Milyon Euro karşılığın'da Villarreal takımına transfer olmuştur.

ROBERTO SOLDADO KÜNYE

Doğum tarihi: 27 May 1985

Doğduğu il: Valencia Ispanya

Yaş: 32

Boyu: 1,80 m

Uyruğu: Ispanya Ispanya

Mevki: Forvet - Santrafor

Ayak: cift ayakli

Oyuncu danışmanı: Toldra Consulting S.L.

Güncel kulüp: Villarreal Villarreal

Takıma katılma tarihi: 14 Ağu 2015

Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2018

Fenerbahçe Roberto Soldado'yu transfer etti! Peki Roberto Soldado kimdir, hangi mevkide oynar ile ilgili etiketler Fenerbahçe roberto soldado roberto soldado kimdir hangi mevkide oynar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.