Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabında duyurdu: Celil Sağır kalp krizi geçirdi, tedavisi sürüyor!

Bir dönem Samsunspor, Fenerbahçe ve A Milli Takım'da top koşturan Celil Sağır, kalp krizi geçirdi. Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabında ''Geçmiş olsun dileklerimizi paylaşıyor bir an önce eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.'' ifadeleri kullanıldı. Hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Sağır'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Fenerbahçe'de 2000-2001 sezonunda top koşturan Celil Sağır, kalp krizi geçirdi. Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabında yaptığı duyuruda ''Bir dönem futbol takımımızın formasını giyen Celil Sağır’ın kalp krizi geçirdiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Geçmiş olsun dileklerimizi paylaşıyor bir an önce eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.'' denildi.

ANJİYO OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Celil Sağır, bir çok takımın formasını giymesi yanı sıra Fenerbahçe ve A Milli takımda da görev almıştı. Fenerbahçe ile şampiyonluğa ulaşan eski futbolcu bugün memleketi Samsun'da kalp krizi geçirdiği, sonrasında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine başvurduğu ve futbolcunun anjio olduğu öğrenildi. Hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Celil Sağır'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabında duyurdu: Celil Sağır kalp krizi geçirdi, tedavisi sürüyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kalp Krizi Celil Sağır eski futbolcu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.