Fenerbahçe Opet'te 5 voleybolcu korona oldu

Fenerbahçe Opet'te 2 oyuncunun daha koronavirüs testi pozitif çıktı... Sarı-Lacivertliler'de Vakıfbank maçı öncesi toplam 5 sporcunun tedavi ve karantina süreçleri devam ediyor.

Misli.com Sultanlar Ligi yarı final serisinde Eczacıbaş VitrA'yı 2-1'le eleyerek finale çıkan ve şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe Opet, koronavirüs şoku yaşıyor. Önceki gün 3 ismin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Sarı-Lacivertliler'de 2 ismin daha koronavirüs testi pozitif çıktı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızda semptom gösteren 2 sporcumuzun bugün yeniden yapılan test sonucu pozitif sonuçlanmış olup, toplamda 5 sporcumuzun tedavi ve karantina süreçleri devam etmektedir."

Sarı-lacivertliler, Misli.com Sultanlar Ligi Play-Off finali 2. maçında yarın saat 19.30'da  deplasmanda VakıfBank ile karşılaşacak. İlk karşılaşmayı 2-3 kazanan VakıfBank seride 1-0 önde.

Fenerbahçe Opet'te 5 voleybolcu korona oldu ile ilgili etiketler VakıfBank voleybol Fenerbahçe Opet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.