Derbide gülen taraf Fenerbahçe OPET... Sarı-Lacivertliler Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-2'yle geçti

Voleybolda Misli.com Sultanlar Ligi'nin 6. haftasındaki derbide Fenerbahçe Opet, konuk ettiği Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-2 yendi. Bu skorla sarı-lacivertli ekip 6. haftada 5. galibiyetini alırken sarı-kırmızılılar 2. kez mağlup oldu.

Misli.com Sultanlar Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe Opet Kadın ile Galatasaray HDI Sigorta kozlarını paylaştı. Ezeli rakiplerin seyircili derbisinde Sarı-Lacivertliler 3-2'yle gülen taraf oldu.

Karşılaşmanın ilk setinde Lazereva ile etkili olan sarı-lacivertli ekip, seti 25-18 aldı ve 1-0 öne geçti. İkinci ve üçüncü setlerde sarı-kırmızılı takım Caratasu ve Vasilantonaki'nin smaçlarıyla skor üretti. İki seti de 25-20'lik skorlarla üstün tamamlayan Galatasaray, 2-1 öne geçti.

Dördüncü sete iyi başlayan Fenerbahçe, üstünlüğünü korudu ve seti 25-21 alarak skora 2-2'lik beraberlik getirdi. Karar setinde etkili servisler atan sarı-lacivertli takım, 15-11 üstünlük kurarak maçı 3-2 kazandı.

Fenerbahçe'de Fedorovtseva ile Lazereva 21'er sayıyla galibiyette önemli rol aldı. G.Saray'da ise Vasilantonaki'nin 28, Caratasu'nun 27 sayısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Bu skorla sarı-lacivertli ekip 6. haftada 5. galibiyetini alırken sarı-kırmızılılar 2. kez mağlup oldu.

Sarı-lacivertliler'in kaptanı Eda Erdem Dündar, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini belirtti.

Hazırlıklarının keyifli ve güzel bir şekilde devam ettiğini aktaran Eda "Bu sezon bizim için önemli bir sezon, o yüzden antrenörümüz idman tempomuzu da artırdı. Derbi haftasındayız. Galatasaray son haftalarda çok iyi oynuyor. Çok iyi servis atıp bunun yanında da iyi hücum ve defans yapıyorlar. Çok zorlu bir maç olacak." değerlendirmesinde bulundu.

 

Derbide gülen taraf Fenerbahçe OPET... Sarı-Lacivertliler Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-2'yle geçti

GİZEM ÖRGE: TARAFTARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ

Sarı-lacivertli oyunculardan Gizem Örge de önemli bir maça çıkacaklarını söyledi:

"Önemli bir maç ve hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Lig bu sene zorlu ve biz de yeni oyunculardan kurulu bir takımız. Zamanla çok daha iyi işler başaracağımızı biliyorum. Adım adım her maç üzerine koyarak gitmek en önemli hedeflerimizden. Bunun için çalışıyoruz. Taraftarı olan bir takımda oynamanın farkını buraya geldikten sonra gördüm. O nedenle taraftarımızın desteği her maç olduğu gibi bu maçta da çok önemli. Bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz."

Derbide gülen taraf Fenerbahçe OPET... Sarı-Lacivertliler Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-2'yle geçti ile ilgili etiketler voleybol Fenerbahçe Opet Galatasaray HDI Sigorta Eda Erdem Dündar Gizem Örge
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.