Fenerbahçe - Olympiakos maçı için dev ekran müjdesi!

Fenerbahçe'nin Euroleague Final Four final maçında Olympiakos ile oyanayacağı maça ilgi büyük. Türkiye'de bir çok belediye bu maç için meydanlarda özel bir dev ekran hizmeti ile maçı canlı yayınlayacak.

Fenerbahçe'nin Turkish Airlines Euroleague Final Four çıkan Fenerbahçe bu yıl kupa için iddialı. Final Four yarı final maçında Real Madridi'i Sinan Erdem Spor Salonu'nda 84-75 yenerek finale çıkmıştı. CSKA Moskova'yı yenerek final çıkan diğer takım Olympiakos'tu. Bu eşleşme basketseverleri çok heyecanlandırdı.

Fenerbahçe taraftarı ve bu dev maçı izlemek isteyen sporseverler biletleri kısa sürede bitirdi. Maçı canlı veren TRT 1'den izlemek yerine hep beraber izlemek isteyen taraftarlar sosyal medyada belediyelere istek yapmaya başladılar. Bu tweetler binlerce tweete dönüşünce belediyeler harekete geçti.

FENERBAHAE_OLYMPAAKOS_MAAINI_DEV_EKRANDA_VERECEK_BELEDAYELER_FB-OLMP_MAAINI_DEV_EKRANDA_AZLE

İlçe belediyeleri kısa süre sonra Fenerbahçe - Olympiakos maçını meydanlarda kurulacak dev ekranlardan izlenebileceğini duyurdu. Maça gidemeyen taraftarlar ve basketseverler dev ekranlardan izleyebilecek

Bu duyurudan sonra diğer ilçe belediyeleri konuya kayıtsız kalmayarak bu uygulamayı sürdürerek sosyal medya hesaplarından meydanlara kurulacak dev ekrandan Fenerbahçe'nin tarihi maçını izlenebileceğini duyurdu.

FENERBAHAE_OLYMPAAKOS_MAAI_AAAN_DEV_EKRAN_KURCAAINI_AAIKALYAN_BELEDAYELER_ANAVERSATELER_VE_DAAER_KURULUALAR

Fenerbahçe - Olympiakos maçı için dev ekran müjdesi! ile ilgili etiketler fenerbahçe - olympiakos maçı canlı dev ekran belediyeler