Fenerbahçe Norveçli yıldızı açıkladı! Joshua King İstanbul'a geliyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe her konuda anlaşma sağladığı Joshua King transferini resmen açıkladı. Norveçli yıldızın bu akşam saatlerinde İstanbul’a geleceği kaydedildi.

Yeni sezon öncesinde ilk olarak İsmail Kartal’ın takımdan gönderilmesinden sonra Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus ile yeni bir yola giren Fenerbahçe, transferde fırtına gibi esmekte. Son günlerde Norveçli yıldız King ile görüşmelerden olumlu sonuç alınması sarı lacivertli taraftarları da heyecanlandırdı.

Watford ile sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Joshua King ile her konuda anlaşan Fenerbahçe’nin oyuncuyu bu akşam İstanbul’a getireceği kaydedildi.

Fenerbahçe Norveçli yıldızı açıkladı! Joshua King İstanbul'a geliyor

1.87 boyundaki Norveçli golcü, forvet arkası dışında sol kanat ve santrfor mevkilerinde de görev alabiliyor. 30 yaşındaki Norveçli golcü, geride bıraktığımız sezon Watford formasıyla 33 maça çıkarken 2296 dakika süre aldı, 5 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Fenerbahçe Kulübü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; “Kulübümüz Norveçli Futbolcu Joshua King ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bu akşam saatlerinde İstanbul'da olacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Norveçli yıldızı açıkladı! Joshua King İstanbul'a geliyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Joshua King
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.