Fenerbahçe MOL Fehervar (Vidi) hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Yeni sezon öncesinde Fenerbahçe, 5. hazırlık maçında Macaristan temsilcisi MOL Fehervar (Vidi) ile karşılaşıyor. Sarı lacivertli taraftarlarda Fenerbahçe MOL Fehervar (Vidi) maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, Macaristan temsilcisi MOL Fehervar (Vidi) ile karşı karşıya geliyor. Şu ana kadar oynadığı hazırlık maçında başarılı bir grafik ortaya koyan sarı lacivertliler Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaşacakları Dinamo Kiev maçı öncesinde eksiklerini gidermek istiyor.

Son Emre Mor transferinin yanı sıra Lincoln ve Bruma ile de adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe, Macaristan temsilcisi MOL Fehervar (Vidi) karşısında galibiyet arıyor.

Fenerbahçe MOL Fehervar (Vidi) hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Fenerbahçe MOL Fehervar (Vidi) Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe ile MOL Fehervar (Vidi) takımları 6 Temmuz Çarşamba akşamında karşı karşıya geliyor. Taraftarlar Fenerbahçe MOL Fehervar (Vidi) maçını saat 19.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak canlı izleyebiliyor.

Tarih: 6 Temmuz 2022 Çarşamba
Saat: 19.30
Yayın: TRT Spor

Fenerbahçe MOL Fehervar (Vidi) hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe mol fehervar mol vidi hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

İran’da yas günü! Reisi için cenaze töreni düzenleniyor.... İşte ilk görüntüler!

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için Tebriz'de cenaze töreni başladı.