Fenerbahçe, Mesut Özil'in kaptan olarak sahaya çıktığı maçta Giresunspor'u 3 golle mağlup etti

Fenerbahçe, Mesut Özil'in kaptan olarak sahaya çıktığı hazırlık maçındaGiresunspor'u 3 golle mağlup etti. Goller; Szalai, Serdar Dursun ve Valencia'dan geldi.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Süper Lig'in yeni ekiplerinden Giresunspor ile karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe; Atilla Szalai, Serdar Dursun ve Enner Valencia'nın golleriyle shada 3-1 galip ayrıldı. Giresunspor'un tek sayısı Hollandalı oyuncu Joel Pelupessy'den geldi.

İLK 11'LER

Fenerbahçe sahaaya Altay, Tisserand, Szalai, Novak, Osayi, Gustavo, Zajc, Ferdi, Pelkas, Serdar, Mesut ilk 11 ile çıktı.

Giresunspor ise Okan, Hüsamettin, Douglas, Alexis Perez, Zeki Yavru, Esat, Flavio, Joey, Nalepa, Serginho, Balde 11 ile sahada yer aldı.

 MESUT ÖZİL İLK KEZ KAPTAN

Mesut Özil, Fenerbahçe forması altında ilk kez sahaya kaptan olarak çıktı.

Fenerbahçe, Mesut Özil'in kaptan olarak sahaya çıktığı maçta Giresunspor'u 3 golle mağlup etti

TAKTİK VEREN TARAFTARA PEREİRA'DAN SERT CEVAP

Maç sırasında tribünlerden Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ya seslenen bir taraftar, 4-4-2 taktiğine geçilmesini isterken, Pereira "Kapa çeneni" diyerek karşılık verdi.

 

Fenerbahçe, Mesut Özil'in kaptan olarak sahaya çıktığı maçta Giresunspor'u 3 golle mağlup etti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.