Fenerbahçe - Menemen Belediyespor | Maç özeti ve golleri

Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda konuk ettiği Menemen Belediyespor karşısında Fernandao (3), Skrtel, Samed ve Stoch'un golleriyle 6-0 yendi. Maçın tüm detayları ve gollerin videosu sitemizde.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor'u konuk eden Fenerbahçe sahadan 6-0 galip ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Fernandao 3 gol atarken diğer golleri Skrtel, Samed ve Stoch kaydetti. Maçın gollerini sitemizden izleyebilirsiniz.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLER

37. dakiakada Fenerbahçe, Fernandao'nun attığı mükemmel golle 1-0 öne geçiti. Savunmanın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası içerisinde buluşan Salih Uçan, havadan pasını altıpasın hemen dışında bulunan Fernandao'ya gönderiyor. Fernandao'nun rövaşatasında top kaleci Amir Güren'in solundan ağlarla buluştu.

Jose Fernandao'nun müthiş golü... pic.twitter.com/ZzxYAiOFpv

— Şampiyon FENERBAHÇEM (@SampiyonFB_) 29 Aralık 2016

41. dakikada Fenerbahçe, Martin Skrtel'in attığı golle skoru 2-0 yaptı. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Miroslav Stoch geçiyor. Stoch'un ortasına ön direkte kimse dokunamıyor ve top altıpas içinde sekip arka direkte bulunan Martin Skrtel'e geliyor. Skrtel'in gelişine çektiği şutta top Menemen Bld.Spor ağları ile buluştu.

Fenerbahçe 2-0 Menemen Bld (Skrtel 42') pic.twitter.com/cFevkRHtoZ

— #LiderFenerbahce (@LiderFenerbahce) 29 Aralık 2016

67' Fenerbahçe, Fernandao'nun attığı golle farkı 3'e çıkarıyor. Caner Koca'nın sağ kanattan yerden gönderdiği pas ile altıpasın hemen dışında buluşan Fernandao'nun gelişine çektiği şut kaleci Amir Güren'in müdahalesine rağmen ağlarla buluşuyor.

Fenerbahçe Fernandao ile 3. golü buldu. pic.twitter.com/qiPc5FKYHC

— Holigan De Souza (@HoliganDeSouza) 29 Aralık 2016

69' Fenerbahçe, Samed Karakoç'un attığı golle skoru 4-0 yapıyor. Fernandao'nun pası ile sol kanatta topla buluşan Miroslav Stoch, ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden pasını altıpasın hemen dışında bulunan Samed Karakoç'a gönderiyor. Samed Karakoç'un gelişine çektiği şut Menemen Bld.Spor ağları ile buluşuyor.

78' Fenerbahçe, Fernandao'nun attığı golle skoru 5-0 yapıyor. Şener Özbayraklı'nın pası ile sağ çaprazda topla buluşan Fernandao, ceza sahası içerisine girip kaleci Amir Güren'den sıyrıldıktan sonra yerden şutunu çekiyor, top Menemen Bld.Spor ağları ile buluşuyor.

84' Fenerbahçe, Miroslav Stoch'un attığı golle farkı 6'ya çıkarıyor. Salih Uçan'ın yerden pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Miroslav Stoch, topu sağına çektikten sonra şutunu çekiyor, top kaleci Amir Güren'in sağından ağlarla buluşuyor.

Advocaat'tan 7 değişiklik

Hollandalı teknik adam, Spor Toto Süper Lig'de ilk 16 haftalık bölümün son maçında Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 yendikleri maçın 11'inde rotasyona gitti. Trabzonspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan futbolculardan Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Roman Neustaedter ve Jose Fernandao, Menemen Belediyespor karşısında da forma giydi.

Trabzonspor maçında görev yapan Volkan Demirel, Simon Kjaer, Mehmet Topal, Josef de Souza, Moussa Sow, Alper Potuk ve Jeremain Lens, kupa karşılaşmasında 11'de bulunmadı. Bu futbolcuların yerine Advocaat, Fabiano Riberio, Martin Skrtel, Caner Koca, Salih Uçan, Ozan Tufan, Ramazan Civelek ve Miroslav Stoch'a şans verdi.

Sarı-lacivertlilerin yedek kulübesinde ise Ertuğrul Taşkıran, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk, Savaş Polat, Muhammed Samed Karakoç, Yiğithan Güveli ve Erdi Can Şehit yer aldı.

Fenerbahçe - Menemen Belediyespor | Maç özeti ve golleri

Tribünler boş kaldı

Fenerbahçe-Menemen Belediyespor maçına sarı-lacivertli taraftarlar ilgi göstermedi.

Ülker Stadı'nda oynanan maçta tribünlerin tamamına yakını boş kaldı. Yaklaşık 50 bin seyirci kapasiteli statta bine yakın sarı-lacivertli taraftar bulundu. İzmir ekibinin yaklaşık 150 taraftarı da maçı deplasman tribününden izledi.

Fenerbahçe - Menemen Belediyespor | Maç özeti ve golleri ile ilgili etiketler Fenerbahçe video Menemen Belediyespor Maç özeti goller izle Fernandao Skrtel Stoch Samed
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.