Fenerbahçe evinde Medipol Başakşehir'i farklı mağlup etti

Süper Lig'in 14. haftasında Medipol Başakşehir'i ağırlayan Fenerbahçe, güçlü rakibini Kadıköy'de 4-1 mağlup etti. Erol Bulut'un "Takımın neredeyse yarısı yok" dediği maçta farklı galip gelen Sarı-Lacivertliler, krizi şimdilik atlattı.

Kadıköy'de oynadığı son 3 lig maçını kaybeden ve teknik direktör Erol Bulut konusunda ciddi bir güven bunalımına giren Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında Medipol Başakşehir'i ağırladı. Sarı-Lacivertliler, mutlak kazanması gereken maçta 0-1 geriye düşse de sahadan 4-1 galip ayrılmayı bildi.

Henüz 6. dakikada Mahmut Tekdemir'in golüyle geriye düşen Fenerbahçe, kalesinde 2. gol tehlikesi yaşadıktan sonra 45+2'de Nazım Sangare'yle golü buldu ve soyunma odasına 1-1 eşitlike girildi.

2. yarıda öne geçme şanslarını kullanamayan Başakşehir, 60'ta Marsel Tisserand'ın golüne engel olamadı. 70-75 arası Rafael, teknik direktör Okan Buruk ve İrfan Can Kahveci kırmızı kart gördü. 9 kişi kalan rakibi karşısında 84'te Luiz Gustavo'yla bir gol daha bulan Kanarya, iyice rahatladı, tabelayı ise 89'da Mert Hakan Yandaş belirledi: 4-1.

Fenerbahçe evinde Medipol Başakşehir'i farklı mağlup etti

Dk. 6 GOL! Başakşehir duran toptan golü buldu. Köşe vuruşundan glen topa eski F.Bahçeli Martin Skrtel vurdu, top direkten döndü. Milli orta saha Mahmut Tekdemir tamamladı ve konuk ekip kritik maçta 1-0 öne geçti.

Dk. 10 KIRMIZI KART BEKLENTİSİ! Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Luiz Gustavo, Hasan Ali Kaldırım'a sert bir müdahalede bulundu, Bahattin Şimşek sambacıya sarı kart gösterdi. VAR uyarısıyla monitöre giden hakem, pozisyonun kırmızı için yeterli olmadığına kanaat getirip oyunu devam ettirdi. Tartışmalı pozisyon...

 Fenerbahçe evinde Medipol Başakşehir'i farklı mağlup etti - Resim : 2

Dk. 28 KAÇTI! Fenerbahçe maç Mame Thiam'la net pozisyondan yararlanamadı. Caner'in sağdan sert ortasında topa altıpas üzerinde ayak uzatan Thiam, çerveçeyi tutturamadı, mutlak gol kaçtı.

Dk. 40 BU NASIL KAÇAR? Fenerbahçe çok adamla beraberlik golünü ararken pozisyon verdi. Sinan Gümüş'ün top kaydın, savunma yerini almamıştı, Hasan Ali Kaldırım penaltı noktasının önünde topla buluştu, vuruşunda gole giden top son anda Tisserand'a çarparak dışarı gitti! 

Dk. 45+2 GOL! Fenerbahçe Luiz Gustavo'yla inanılmaz bir gol kaçırdı. Bu pozisyondan 1 dakika sonra beraberlik golü geldi. Nazım Sangare, soyunma odasına girerken takımına hayata verdi.

Fenerbahçe evinde Medipol Başakşehir'i farklı mağlup etti - Resim : 3

DK. 53 DİREK! Başakşehir Enzo Crivelli'yle çok net bir pozisyonda golü bulamadı. Fransız santrforun vuruşu üst direkten döndü!

Dk. 60 GOL! Fenerbahçe son haftaların eleştirilen ismi Marcel Tisserand'ın golüyle 2-1 öne geçti. Kongolu stoper köşe vuruşu sonrası oluşan karambolde golünü attı, Erol Bulut rahat bir nefes aldı.

BAŞAKŞEHİR 9 KİŞİ! Konuk ekipte Rafael 70'te Thiam'a faul yapınca sarı kart gördü. Brezilyalı sağ bek hakeme itirazdan 2. sarıyı gördü ve kızardı. Oyun bir süre durdu. Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk da itirazlarını sürdürünce maçın hakemi Bahattin Şimşek'ten direkt kırmızı kart gördü. 2 dakika sonra da İrfan Can Kahveci faul yapıp 2. sarıdan kızardı ve Turuncu-Lacivertliler maçı 9 kişi tamamladı.

11’LER...

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Tisserand, Serdar, Novak, Gustavo, Mert Hakan, Caner, Sinan, Thiam, Ademi

Başakşehir: Volkan, Rafael, Skrtel, Epureanu, Hasan Ali, Mahmut, İrfan Can, Aleksic, Deniz Türüç, Chadli, Crivelli

Fenerbahçe evinde Medipol Başakşehir'i farklı mağlup etti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Erol Bulut Okan Buruk Nazim Sangare İrfan Can Kahveci Medipol Başakşehir Marcel Tisserand
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.