Fenerbahçe maçı itirafı! "Baraj yanlış kuruldu"

Geçtiğimiz akşam Fenerbahçe'yi evinde ağırlayan Gaziantep FK oyuncusu Kenan Özer karşılaşma ile ilgili bir açıklamada bulundu. Yıldız futbolcu "Baraj sanki yanlış kurulmuş gibiydi. Güray vuracak diye herhalde öyle durdular. Benim vuracağım taraftaki oyuncu kısaydı." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Gaziantep FK'da son golü atan Kenan Özer, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Kenan, "Çok mutluyuz. Fenerbahçe'ye karşı 3-1'le galip gelmek kolay değil. Kaliteli kadroları var. Güzel maç oldu. İzleyenler umarım keyif almıştır. Ben sahada elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hocamız biraz geç aldı ama Rabbim gol atmayı nasip etti" dedi.

Kenan Özer sözlerini, "Baraj sanki yanlış kurulmuş gibiydi. Güray vuracak diye herhalde öyle durdular. Benim vuracağım taraftaki oyuncu kısaydı." ifadeleriyle tamamladı.

"İÇERİDE DIŞARIDA KAZANIYORUZ"

Nouha Dicko ise "Hocama teşekkür ediyorum. Bana güveniyor, beni sürekli oynatıyor. Benimle çok ilgileniyor. Performansımın yüksek olduğunu duymak güzel. Takım çok güzel oynuyor. İyi kazanıyor. İçeride dışarıda kazanıyoruz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe maçı itirafı! "Baraj yanlış kuruldu" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Gaziantep FK Kenan Özer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.