Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig 21. haftasında Fenerbahçe sahasında Kayserispor’u konuk ediyor. Sarı lacivertli taraftarlar ise Mesut Özil’in Kayserispor maçında oynayıp oynamayacağını araştırıyor. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’de 21. hafta maçında Fenerbahçe evinde Ülker Stadyumu’nda Kayserispor’u ağırlıyor. 25 Ocak 2021 Pazartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak ve hakem AlperUlusoy’un düdük çalacağı Fenerbahçe Kayserispor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Ligde 5 maç üst üste kazandıktan sonra geçen hafta Sivasspor deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, ilk devrenin son maçında kazanarak yeniden zirveye ortak olma amacında. Lider Beşiktaş’ın 2 puan gerisinde 39 puanla 2. sırada yer alan Fenerbahçe’nin rakibi Kayserispor ise 19 puanla küme düşme hattında yer almakta.

Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Fenerbahçe’de yeni transfer Attila Szalai görev verilmesi halinde bu müsabakada yer alabilecek. Sarı lacivertlilerde sakat olan Ferdi, Tisserand, Sinan ile Kayserispor’da sakatlıkları bulunan Denis Alibec, İlhan Depe, Miguel Lopes, Ömer Uzun, Silviu Lung bu mücadelede yer alamayacaklar.

Fenerbahçe Kayserispor Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Altay, Gökhan, Serdar, Sadık, Caner, Ozan, Gustavo, Thiam, Pelkas, Valencia, Samatta

Kayserispor'un muhtemel 11'i: Doğan, Kolovetsios, Sapunaru, Attamah, Aziz, Avramovski, Campanharo, Kvrzic, Manuel Fernandes, Lennon, Pedro Henrique

 

Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Kasyerispor
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.