Kadıköy'de Kayserispor'a da takılan Fenerbahçe'de kriz iyice derinleşti...

Fenerbahçe'de kara bulutlar bir türlü dağılmıyor... Üç maçlık yenilgi serisinin ardından rakiplerinin puan kaybettiği haftada Kayserispor'u ağırlayan Sarı-Lacivertliler 0-2 geriye düştüğü maçta 90+6'da penaltıdan gelen golle 1 puanı kurtardı. Buna rağmen tribünlerde "yönetim istifa" sesleri susmadı...

Süper Lig'de 12. haftanın kapanış maçı Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynandı. Üç maç üst üste kaybettikten sonra UEFA Avrupa Ligi'nde Royal Antwerp'i müthiş bir futbolla deplasmanda 0-3 mağlup eden Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'de yine kayıp...

İrfan Can Kahveci'yle 12. dakikada penaltı kaçıran Fenerbahçe, 39'da kalesinde golü gördü. Konuk ekip Yunan stoper Dimitris Kolovetsios'la Kadıköy'de 0-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla bitti.

Teknik direktör Vitor Pereira 2. yarıya 3 değişiklik birden yaparak başladı. Nazım, Szalai ve Meyere çıktı; Novak, Salih Dursun ve Pelkas oyuna girdi. Ancak konuk ekip 61'de kontradan 2. golü buldu. Emrah Başsan'ın asistini gole çeviren Mario Gavranovic, Kayserispor'u 0-2 öne geçirdi.

Golden sonra genç kaleci Berke Özer'i alkışlayan tribünler, Pereira ve yönetim aleyhine bağırdı... Miha Zajc 85'te skoru 1-2'ye getirdi. 90+6'da Berisha ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonu izleyen hakem Cüneyt Çakır "çekme var" dedi ve penaltı noktasını gösterdi.

Penaltıda topun başına geçen Mesut Özil skoru 2-2'ye getirdi ve takımına 1 puanı getiren isim oldu. Fenerbahçe'nin maçta 4 topu direklere takıldı.

FENERBAHÇE: Berke, Szalai, Min Jae, Tisserand, Zajc, Mert Hakan, Nazım, Ferdi, Meyer, İrfan Can, Berisha

KAYSERİSPOR: Lung, Carole, Hosseini, Kolovetsios, Ramazan, İbrahim, Campanharo, Kemen, Emrah, Thiam, Gavranovic

Kadıköy'de Kayserispor'a da takılan Fenerbahçe'de kriz iyice derinleşti...

MAÇTAN ÖNCE NE DEDİLER?

Vitor Pereira: "Yoğun maç trafiğinde sakatlıklar olabiliyor. Bizi bu seyahatler de çok yorabiliyor. Sakatlıktan dönen oyuncuların bazıları da fiziksel olarak istediğimiz seviyede olmadıkları için bizimle olamayabiliyorlar. Şimdi bir milli ara var."

"Şu anda sistemi değiştirdiğimiz bir dönemdeyiz. İnsanlar oynadığımız sistemi çok konuşuyorlardı, biz de çok olmasa da sistemi biraz değiştirdik. 3-5-2 sisteminde oynuyoruz artık. Son maçta iyi bir performans sergiledik, bu maçı kazanmak için hazırız."

Hikmet Karaman: "Şampiyonluğa oynayan, kendi evinde oynayan bir takım var. Bir an önce gol atmak, iyi oynamak isteyecek. Bizim de oyunun bu bölümlerinde rakibe karşı o kontrolü sağlamamız gerekiyor. Galibiyetin anahtarı, Fenerbahçe'den topu kaptığımızda hızlı çıkmak."

Kadıköy'de Kayserispor'a da takılan Fenerbahçe'de kriz iyice derinleşti... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kayserispor Hikmet Karaman Mesut Özil Vitor Pereira Mario Gavranovic Miha Zajc
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.