Fenerbahçe kalecisini Serie A'dan buldu! Tecrübeli file bekçisi imzaya yakın

Kalesine transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, İtalyan file bekçisi Salvatore Sirigu'yu gündemine aldı. İtalya basını göre ise Genoa'yla sözleşmesi biten Salvatore Sirigu'nun Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini iddia etti.

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Alioski'yi kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler'in bu kez kaleci mevkisine transfer yapacağı belirtildi. 

İTALYAN BASINI TRANSFERİ YAZDI

Tutto Mercato Web'in haberine göre; Fenerbahçe 35 yaşındaki kaleci Salvatore Sirigu'yu transfer etmek istiyor.  Fenerbahçe'nin kadrosunda an itibariyle 2 kaleci bulunuyor. Sözleşmesi biten Berke Özer ile yollar ayrılmıştı. 

GENOA İLE SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Serie B'ye düşen Genoa ile sözleşme yenilemeyen Sirigu, bonservisini elinde tutuyor. Tecrübeli kalecinin adı bu transfer döneminde Napoli, Lazio ve Serie B ekibi Reggina ile de anılıyordu. 

İTALYA'NIN EURO 2020 KADROSUNDA DA YER ALIYORDU

28 kez İtalya Milli Takımı forması giyen Salvatore Sirigu, İtalya'nın EURO 2020'yi kazanan kadrosunda da yer alıyordu. 

 
 
 
 
Fenerbahçe kalecisini Serie A'dan buldu! Tecrübeli file bekçisi imzaya yakın ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer kaleci Salvatore Sirigu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.