Fenerbahçe kafilesi Süper Kupa için Şanlıurfa’da!

Fenerbahçe kafilesi, Galatasaray ile bu akşam oynanacak Süper Kupa maçı için Şanlıurfa'ya geldi. Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı kafile stadyuma doğru yola çıktı.

Süper Kupa maçında geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, bugün Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 21.30’da başlayacak olan finale Sarı-Lacivertliler, U19 Takımı ile çıkacak.

Öğle saatlerinde Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde Elit A Ligi 1. Grup 19. hafta maçında Giresunspor’u 4-1 yenen Fenerbahçe U19 Takımı, daha sonra Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şanlıurfa’ya gitti.

Kafileyi taşıyan uçak, saat 18.00 sıralarında GAP Havalimani'na gelen özel uçaktan indi. Kafile stadyuma doğru yola çıktı.

Fenerbahçe kafilesi Süper Kupa için Şanlıurfa’da!

EROL BİLECİK'TEN '90 DAKİKALIK BİR MAÇ OLMAYACAK' AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, 3 Nisan Çarşamba günü Adana Demirspor maçı öncesi Süper Kupa maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Biz, 'Taraftar gitmesin' dediğimiz zaman bizim A Takımımızın gitmeyeceğini, 90 dakikalık bir maç olmayacağını buradan net bir şekilde izah ediyorum" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe kafilesi Süper Kupa için Şanlıurfa’da! - Resim : 2

SÜPER KUPA'DA SENARYOLAR

1- Fenerbahçe, TFF Talimatnamesi gereği sahaya 9 futbolcuyla çıkacak. Müsabakanın devam etmesi için bir takımda en az 7 oyuncu yer alması gerektiği için, bir süre peş peşe veya aynı anda 3 futbolcu oyundan çıkacak ve hakem karşılaşmayı oynatamayacak.

2- Sahaya çıkan Fenerbahçe U19 takımı oyuncuları hakemi alkışlama vb. protesto eylemleri ile peş peşe kırmızı kartlar görerek karşılaşmanın devam etmesini imkansız hale getirecek. Başlama düdüğünden sonra çekilecekler

3- U19 takımı futbolcuları sahaya çıkacak, başlama vuruşundan hemen sonra sahayı terk ederek 3-0 hükmen mağlup sayılacak. Ardından ise TFF'nin vereceği ceza kararı beklenecek.

Fenerbahçe kafilesi Süper Kupa için Şanlıurfa’da! - Resim : 3

Fenerbahçe kafilesi Süper Kupa için Şanlıurfa’da! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Şanlıurfa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.