Fenerbahçe son sıradaki Gençlerbirliği'ne 1-0'dan maç verdi

Deplasmanda oynadığı 6 maçın 5'ini kazanan ve hiç kaybetmeyen, buna karşın iç sahada kabus gibi bir sezon geçiren Fenerbahçe, son sıradaki Gençlerbirliği'ne 1-0'dan maç verdi... Kadıköy'de oynadığı son 4 maçta 10 puan kaybeden Sarı-Lacivertliler şampiyonluk yarışında büyük yara alırken başkent ekibi kümede kalma adına umutlarını yeşertti.

Fenerbahçe bu sezon evinde 6. mağlubiyetini aldı. 30. haftada son sıradaki Gençlerbirliği'ni ağırlayan Sarı-Lacivertliler 1-0 öne geçtiği maçı 1-2 kaybetti. Erol Bulut'un takımı Kadıköy'de 4 haftadır kayıp. Galatasaray derbisiyle başlayan kabus, Göztepe yenilgisiyle sürmüş, son Antalyaspor maçında ise 2 puanlık kayıp yaşanmıştı.

Süper Lig'in en büyük küme düşme adayı Kadıköy'de Fenerbahçe karşısıdna müthiş bir geri dönüşe imza attı. Teknik direktörlüğe Özcan Bizati'yi getiren Kırmızı-Siyahlılar, yeni hocasıyla ilk maçında müthiş bir galibiyete imza attı. Tecrübeli çalıştırıcı maçtan önce, "Daha 3 gün önce geldik. Bu kısa süreçte ortak takım dili oluşturmaya çalıştık. O ruh tekrar canlanacak. Gerçek Gençlerbirliği'nin bugünden itibaren göstermek istiyoruz. Oyuncularım çok istekli. Bir şeyler yapmak istiyorlar. Durumun farkındalar" demişti.

Dk. 9 GOL İPTAL! İlk 11'e bu maçla geri dönen Luiz Gustavo golü attı ama Mame Thiam'ın pozisyonu ofsayt, gol iptal!

Dk. 11 KAÇTI! Fenerbahçe Osayi-Samuel'le sağ kanattan tehlikeli geldi. Ceza sahasına giren Nijeryalı futbolcunun vuruşunda kaleci Nordfeldt gole izin vermedi.

Dk. 35 GOL! Jose Sosa'nın sağdan kullandığı duran topta arka direkte kafayı vuran Filip Novak Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Sarı-Lacivertliler'in bu sezon 9. kafa golü...

Dk. 39 GOL! Fenerbahçe'nin gol sevinci 4 dakik sürdü... Sol çizgiden ceza sahasına yaklaşan Arda içeri kesti, Serdar Aziz'in ters vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-1.

Dk. 44 GÖKHAN GÖNÜL SAKATLANDI Golden önceki pozisyondaki ıskasıyla dikkat çeken Gökhan Gönül sakalanarak oyuna devam edemedi. Tecrübeli sağ bekin yerine Nazım Sangare girdi.

Dk. 63 GOL! Kadıköy'de şok! Candeias ortaladı, Floyd Ajite bombaladı, Gençlerbirliği Kadıköy'de 2-1 öne geçti.

Dk. 90+3 DİREK! İrfan Can Kahveci'nin yakın mesafeden vuruşu dirakten döndü. 

Fenerbahçe son sıradaki Gençlerbirliği'ne 1-0'dan maç verdi

FENERBAHÇE: Altay, Gökhan, Serdar, Attila, Novak, Gustavo, Sosa, Mert Hakan, Osayi, Pelkas, Thiam

GENÇLERBİRLİĞİ: Nordfeldt, Johansson, Arda, Musta, Halil İbrahim, Soner, Piris, Murat, Candeias, Ayite, Sandro

Fenerbahçe bu yenilgiyle 58 puanda kaldı. Kanarya, 1 maç fazlasına rağmen lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde... 31. hafta ezeki rakibine konuk olacak Sarı-Lacivertliler'de moraller sıfıra inmiş durumda.

11 maçtır 3 puana hasret kalan ve son sıraya demirleyen Gençlerbirliği ise Polomat, Giovanni Sio, Bogdan Stancu ve Zarga Toure gibi önemli eksiklerle geldiği Kadıköy'de müthiş bir zafere imza atarak puanını 24 yaptı. Bizati'nin takımı haftaya Kasımpaşa'yı ağırlayacak. 

Fenerbahçe son sıradaki Gençlerbirliği'ne 1-0'dan maç verdi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Gençlerbirliği Erol Bulut Serdar Aziz Özcan Bizati
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.