Fenerbahçe Kadıköy'de 65 gün sonra galip

Bu sezon Kadıköy'de 6 lig maçı kaybeden Fenerbahçe, Denizlispor'u 1-0 mağlup ederek hem şampiyonluk yarışına ortak oldu, hem evindeki 4 maçlık galibiyet hasretine son verdi hem de Emre Belözoğlu yönetiminde yeni bir başlangıca imza attı.

Fenerbahçe, Kadıköy’de Denizlispor’u 1-0 mağlup ederek iç sahada 65 gün sonra galibiyetle tanıştı. Sarı-lacivertliler 30 Ocak 2021’de Çaykur Rizespor’u 1-0 mağlup etmiş ve bu maçın ardından oynanan 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik almıştı.

Şampiyonluk yarışında Galatasaray, Hatayspor’a 3-0 ve Beşiktaş’ın Kasımpaşa’ya 1-0 kaybetmesinin ardından Denizlispor maçına 3 puan hedefiyle çıkan Emre Belözoğlu yönetimindeki Fenerbahçe, 9 puanlık maçtan galip ayrıldı.

SAMATTA 70 GÜN SONRA GOL ATTI

Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golü atan Mbwana Samatta, 70 gün sonra ligde golle tanıştı. 64. dakikasında sağ taraftan Caner’in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde kafa vuruşu yapan Tanzanyalı santrfor topu ağlarla buluştururken, gol sevincini Belözoğlu ile birlikte yaşadı. 28 yaşındaki Samatta, Süper Lig'de 24 maçta 5 golle oynuyor.

Fenerbahçe Kadıköy'de 65 gün sonra galip ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Denizlispor Mbwana Samatta
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.