Fenerbahçe Jorge Jesus ile pes etmiyor!

Süper Lig'de sezonun 18. haftasında Fenerbahçe evinde ezeli rakibi Galatasaray'a silik bir futbolla 3-0 kaybetmişti. İki takım arasındaki puan farkı 4'e çıkarken bu mağlubiyetin bir travma yaratması da bekleniyordu. Ancak Jorge Jesus önderliğinde yeniden toparlanan Kanarya zorlu şartlara rağmen pes etmedi. Neydi o zorlu şartlar? İşte haberin detayları...

Galatasaray maçlarını Fenerbahçe'den önce oynuyordu. Ve hepsini kazanarak yoluna devam ediyordu. Kanarya en ufak bir tökezlemede rakibinin daha da gerisinde kalacaktı. Sabah'ın derlediği haberlere göre; ancak sarı-lacivertliler bunun gerçekleşmesine izin vermedi.

7 MAÇIN 6'SINI KAZANDI

Sarı-lacivertliler, Galatasaray yenilgisi sonrasında çıktığı 7 maçın 6'sında sahadan galibiyetle ayrıldı. Sadece Adana Demirspor ile deplasmanda 1-1'lik eşitliği bozamadı. Son hafta Cimbom, Konyaspor'a kaybederken Kanarya hata yapmadı. Yenik duruma düşmesine rağmen Alanyaspor'umağlup etti. Maç eksiğiyle puan farkını 6'ya çekti. Aslan'ın BAY geçtiği haftada da kazanırsa fark 3'e kadar inmiş olacak. Pes etmeyen asi ruhlu Fenerbahçe gözünü şampiyonluğa dikti.

Fenerbahçe bu sezon 2.25 gibi yüksek bir puan ortalaması yakaladı. Normalde bu şampiyonluk ortalamasından yukarıda. 8 haftadır maçlarını lider Galatasaray'dan sonra oynadı. Rakibi her kazandığında takımın üzerine ek baskı bindi. Sarı-lacivertliler geri de düşseler geri adım atmadılar. Sonunda Galatasaray'ın takıldığı haftada farkı indirdiler.

Fenerbahçe Jorge Jesus ile pes etmiyor! ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.