Fenerbahçe istedi, Galatasaray ve Trabzonspor kabul etmedi

Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin oluşturduğu Kulüpler Birliği ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında Riva'da gerçekleşen 'Harcama limiti' zirvesi sona erdi. Toplantıda Kulüpler Birliği yüzde 15'lik sapmanın yüzde 40'a çıkarılmasını istedi. Fenerbahçe ana para ödemesinin harcama limitlerinden kaldırılmasını talep ederken, Galatasaray ve Trabzonspor bu teklifi kabul etmedi.

Federasyonun açıkladığı harcama limitleri sonrası, Süper Lig ekiplerinden 8'inin başkanı ve yöneticileri TFF Başkanı Nihat Özdemir'e harcama limitlerine ilişkin itirazda bulunmak amacıyla Riva’da bir toplantı gerçekleştirdi.

TRT Spor'un haberine göre; Fenerbahçe, ana para ödemesinin harcama limitlerinden kaldırılmasını istedi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, bu konuda tüm kulüplerin ıslak imzasının olması gerektiğini söyledi. Trabzonspor bu öneriyi kabul etmedi. Galatasaray ise öneriyi önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olmak şartıyla kabul edeceğini bildirdi.

Kasımpaşa kulübü ise harcama limitlerine gelirlerin 3'te 1'inden fazlasının yansıtılması isteğinde bulundu.

Kulüpler Birliği adına sunulan nihai teklifte ise yüzde 15'lik sapmanın yüzde 40'a çıkarılması talep edildi.

Fenerbahçe istedi, Galatasaray ve Trabzonspor kabul etmedi ile ilgili etiketler Kulüpler Birliği TFF Fenerbahçe Galatasaray Trabzonspor Kasımpaşa harcama limiti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.