Fenerbahçe ilk transferini açıkladı! 5 yıllık sözleşme

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk transferini yaptı ve Gölcükspor'dan İsmail Yüksek ile gelecek sezondan itibaren 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk transferini yaptı. Sarı lacivertli ekip, Gölcükspor'dan İsmail Yüksek ile gelecek sezondan itibaren 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe ilk transferini açıkladı! 5 yıllık sözleşme

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle;

"Kulübümüz, genç değerlere yatırım yapma hedefi çerçevesinde Gölcükspor'da forma giyen ve birçok Süper Lig ekibinin de hedefinde olan İsmail Yüksek'in transferiyle ilgili hem kulübü hem de kendisiyle anlaşmaya varmıştır.

21 yaşındaki futbolcuyu 2020/21 sezonundan itibaren Fenerbahçe'mize bağlayacak olan sözleşme 5 sezonluk olarak imzalanmıştır. Futbolcumuza şimdiden Kulübümüze hoş geldin diyor ve çubuklu forma altında nice başarılar diliyoruz."

 

Fenerbahçe ilk transferini açıkladı! 5 yıllık sözleşme ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig ismail yüksek gölcükspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.