Fenerbahçe ile Beşiktaş Lig TV'nin El Clasico düzenlemesini kabul etmedi

Lig TV'nin El Clasico ile çakışan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin saatini değiştirme çabası sonuç kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın en önemli maçında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin saati 19.00 olarak kaldı ve bu karar Türkiye Futbol Federasyonu tarafından iki kulübe de bildirildi.

Hatırlanacağı üzere Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Lig TV, 3 Aralık Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin, İspanya La Liga'da oynanacak Barcelona - Real Madrid maçıyla (El Classico) saat olarak çakışması üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi başvuru yapmış, mücadelenin 20.00'de başlatılmasını talep etmişti. Öneri Fenerbahçe cehhesinden kabul görmüş, Beşiktaş tarafı ise farklı bir talepte bulunmuştu.

Beşiktaş '17.00' demişti

Siyah-Beyazlılar hafta içerisinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Dinamo Kiev maçını hatırlatarak, mücadelenin 17.00'de oynanmasını istemişti. TFF, Fenerbahçe'nin ve yayıncı kuruluşun da görüşünü aldıktan sonra bu öneriye sıcak bakmadı. Böylece mücadelenin daha önce olduğu gibi 19.00'da oynanmasında karar kılındı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş Lig TV'nin El Clasico düzenlemesini kabul etmedi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Derbi Lig TV El Clasico
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.