Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Çağlar Söyüncü savaşı

Kiralanması gündemde olan Çağlar Söyüncü için Beşiktaş ve Fenerbahçe devrede. Avrupa'ya daha sıcak bakan milli futbolcu, ocak ayı içerisinde kararını verecek.

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Beşiktaş, milli stoper Çağlar Söyüncü transferinde karşı karşıya geldi.

Atletico Madrid'de istediği süreleri alamayan Çağlar Söyüncü, EURO 2024 öncesi kritik bir kararın eşiğinde. Avrupa Şampiyonası'nda mutlaka forma giymek isteyen milli futbolcu, bunun için forma süresini artırması gerektiğinin farkında. Deneyimli savunmacı için kapıyı ilk çalması beklenen ekipler ise Beşiktaş ve Fenerbahçe.

ÖNCELİĞİ AVRUPA

Önceliğini Avrupa kulüpleri olarak belirleyen milli yıldız, ocak sonuna kadar gelecek teklifleri değerlendirecek. 5 büyük ligden istediği sürelerin sözünü alamaması halinde Çağlar'ın, Kara Kartal ve Kanarya arasından tercih yapması bekleniyor.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Çağlar Söyüncü savaşı ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Çağlar Söyüncü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.