Fenerbahçe için Robin Knoche iddiası

Süper Lig'e koronavirüsü salgını sonrası verilen arada, hem yeni yeni hoca hem de takviye arayışlarına giren Fenerbahçe'ye, sürpriz bir isim yazıldı. Sarı-lacivertli takımın Wolfsburg ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Robin Knoche'ye teklif götürdüğü iddia edildi.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Robin Knoche'nin, Fenerbahçe'den teklif aldığı iddia ediliyor. Alman basını, uzun yıllardır formasını giydiği Wolfsburg'la yeni sözleşme için masaya oturmayan 27 yaşındaki Alman stoperin kariyerine Türkiye'de devam edebileceğini belirtti.

Fenerbahçe için Robin Knoche iddiası

2007 yılında Wolfsburg altyapısında giren 27 yaşındaki ve 1.90 boyundaki futbolcu, 2012'den beri de A takımın formasını giyiyor. Bu sezon toplamda 28 maça çıkan Knoche, 2 gol kaydetti. (Takvim)

.

Fenerbahçe için Robin Knoche iddiası ile ilgili etiketler Fenerbahçe Bundesliga Wolfsburg Robin Knoche
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.