Fenerbahçe hedefine Brezilyalı yıldızı aldı: Pereira ile anlaşamamıştı

Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus ile resmi sözleşmeyi imzalamak için geri sayıma geçerken bir yandan da transfer çalışmalarını yürütüyor. Sarı lacivertlilerin son hedefinin uzun süre Premier Lig'de forma giyen Brezilyalı yıldız Willian olduğu öğrenildi. Tecrübeli oyuncu, son olarak forma giydiği Corinthians'ta teknik direktör Vitor Pereira ile anlaşamamıştı.

Jorge Jesus ile resmi sözleşmeyi imzalamaya çok yakın olan Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi. Sarı lacivertliler bir dönem İngiltere Premier Lig'de Arsenal ve Chelsea formalarını giyen şimdilerde ise Corinthians'ta boy gösteren Willian için harekete geçti.

Brezilya basınında yer alan habere göre; Corinthians teknik direktörü eski Fenerbahçeli Vitor Pereira ile anlaşamayan 33 yaşındaki kanat oyuncusu Willian takımdan ayrılmak istiyor. Fenerbahçe'nin süreci yakından takip ettiği ve olası bir ayrılık durumunda resmi adımlar atacağı ifade edildi.

Willian 2013 yılında 35 milyon Euro karşılığında Shakhtar'dan Anzhi'ye transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 8 ay sonra aynı ücret karşılığında bu kez Londra temsilcisi Chelsea'ye transfer olan Brezilyalı futbolcu, 2020'de ise bedelsiz olarakbir diğer Londra kulübü Arsenal'in yolunu tuttu. Sözleşmesinin sona ermesinin ardından geçtiğimiz yıl Corinthians'a transfer olan Willian ülkesinde aradığını bulamadı.

Fenerbahçe hedefine Brezilyalı yıldızı aldı: Pereira ile anlaşamamıştı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Willian