Fenerbahçe'den Giresunspor karşısında bir ilk... Goller Ferdi Kadıoğlu ve Mesut Özil'den

Süper Lig'in 6. haftasında Giresunspor'u ağırlayan Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu ve Mesut Özil'in golleriyle 2-0 galip geldi. Son 2 haftada 4 puan kaybeden Sarı-Lacivertliler, bu sezon ilk kez her iki yarıda da gol attığı maçla moral buldu. Karadeniz'in Yeşil-Beyazlı ekibi ise 6. haftada nihayet golle tanıştı.

Dk. 2 GOL! Fenerbahçe golü erken buldu... Diego Rossi sağ kanattan ortaladı, Ferdi Kadıoğlu arka direkte ayak koydu, top ağlarla buluştu. Genç ismin Sarı-Lacivertli formayla toplamda 7, bu sezon ise 2. golü.

Giresunspor'un bu sezon 6 maçta yediği 7. gol. Karadeniz ekibi bu gollerin 6'sınu ilk yarılarda yedi. Fenerbahçe ise 2. kez bir lig maçında ilk yarıda gol buluyor.

DK. 40 PENALTI KAÇTI! Mert Hakan Yandaş'ın ceza sahasında topa elle temas edince maçın hakemi Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. İbrahima Balde penaltıyı direğe nişanladı. Giresunspor formasıyla geçen sezon 29 maçta 14 gol atan Senegalli forvet, takımının Süper Lig'deki ilk golünü atmayı beceremedi.

Maçın ilk yarısında Ülker Stadyumu'nun çatısında yer alan ısıtma sisteminde ufak bir yangın çıktı. Yayıncı kuruluşun ekrana getirdiği alevler büyümeden kısa süre içinde kontrol altına alındı.

Fenerbahçe'den Giresunspor karşısında bir ilk... Goller Ferdi Kadıoğlu ve Mesut Özil'den

Dk. 63 GOL! Rakip savunmanın kaptırdığı topla ceza sahasında buluşan Mesut Özil, soğukkanlı bir vuruşla ağları buldu. Yıldız isim ilk haftadaki Adana Demirspor maçından sonra Süper Lig'de 2. kez gol sevinci yaşıyor: 2-0.

Dk. 85 GOL! Giresunspor'un Süper Lig'deki ilk golü Souleymane Doukara'dan geldi. Senegalli santrfor, ceza sahası dışından nefis bir vuruşla Altay Bayındır'ı avladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında Giresunspor'u ağırladı. Bu sezon resmi maçlardaki ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir'e karşı alan sarı-lacivertliler, Karadeniz'in Yeşil-Beyazlı ekibini yenerek çıkışa geçmek istiyordu.

Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertliler, bu galibiyetle puanını 13'e yükselti. F.Bahçe hafta sonu Hatayspor'a konuk olacak.

FENERBAHÇE: Altay, Serdar Aziz, Min-Jae Kim, Szalai, Osayi-Samuel, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Mesut Özil, Diego Rossi, Valencia

Teknik direktör Hakan Keleş yönetimindeki Giresunspor, Kadıköy'de sürpriz peşindeydi ancak penaltıyı gole çeviremeyince fırsat tepti. Çotanaklar 7. haftada Kayserispor'u ağırlayacak.

GİRESUNSPOR: Onurcan, Zeki, Diarra, Perez, Aziz, Traore, Pelupessy, Flavio, Serginho, Balde, Diabate.

İKİ TAKIMIN 13. RANDEVUSU

Fenerbahçe ile Giresunspor, Süper Lig'de 13. kez karşı karşıya... İki takım arasında daha önce oynanan 12 karşılaşmada sarı-lacivertliler 6, Giresunspor ise 1 galibiyet alırken, 5 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin attığı 17 gole, Giresunspor 7 golle karşılık verdi. Sarı-lacivertliler, ev sahipliği yaptığı 6 karşılaşmada rakibini 4 kez mağlup ederken, 2 maç berabere bitti. 

Fenerbahçe'den Giresunspor karşısında bir ilk... Goller Ferdi Kadıoğlu ve Mesut Özil'den ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu Mesut Özil giresunspor Hakan Keleş Vitor Pereira İbrahima Balde
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.