Fenerbahçe, Gaziantep FK deplasmanında mağlup... João Figueiredo hayatının maçını oynadı

Lider Trabzonspor'un ilk mağlubiyetini yaşadığı haftada zirveyle puan farkını 9'a indirme şansı yakalayan Fenerbahçe, bu sezon evinde hiç yenilmeyen teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep FK deplasmanında 3-2 mağlup oldu. Sarı-Lacivertliler erken bir golle geriye düşse de Mesut Özil'le beraberlik golünü buldu. iki gol atan bir de penaltı yaptıran João Figueiredo hayatının maçını oynadı.

Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım 8'de Joao Figueiredo'nun golüyle 1-0 öne geçti, 30'da Mesut Özil'den yanıt geldi: 1-1.

2. yarıda Ferdi'nin João Figueiredo yaptığı faule hakem Atilla Karaoğlan penaltı çaldı, 54'te Maxim penaltıyı gole çevirdi: 2-1.

Fenerbahçe 67'de Miha Zajc'ın ceza sahası dışından attığı golle yeniden eşitliği sağladı.

Skor 2-1'ken karşı karşıya pozisyonda golü kaçıran João Figueiredo 73'teki şansı harcamadı ve takımına galibiyeti getiren isim oldu: 3-2.

Haftaya 27 puanla giren Sarı-Lacivertliler, Gaziantep deplasmanında 3 puanla dönüp liderle farkı 9'a indirmek istiyordu ancak başaramadı.

Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep ekibi bu sezon evinde hiç maç kaybetmedi. Kırmızı-Siyahlılar puanını 21'e yükseltti.

Fenerbahçe, Gaziantep FK deplasmanında mağlup... João Figueiredo hayatının maçını oynadı

EROL BULUT'UN İNTİKAMI

Fenerbahçe, ligin 15. haftasında evinde Çaykur Rizespor'u 1-0 yendiği karşılaşmaya göre kadrosunu büyük ölçüde korudu.

Geçen haftaki maça göre Berisha'yı yedekte değerlendiren deneyimli teknik adam Vitor Pereira, bu oyuncunun yerine Serdar Dursun'a şans verdi.

Pereira yönetimindeki sarı-lacivetli takımın ilk 11'i Berke Özer, Szalai, Kim Min-jae, Tisserand, Osayi-Samuel, Luiz Gustavo, Crespo, Ferdi Kadıoğlu, Mesut Özil, Rossi ve Serdar Dursun'dan oluştu.

Ev sahibi takım ise geçen haftada deplasmanda 2-0 mağlup olduğu Göztepe maçına göre 3 değişiklik yaptı.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Ertuğrul Ersoy, Mendyl ve Dicko'yu dinlendirdiği Fenerbahçe maçında, bu oyuncuların yerine Sagal, Halil İbrahim Pehlivan ve Figueiredo'yu sahaya sürdü.

Siyah-kırmızılı ekip, Günay Güvenç, Halil İbrahim Pehlivan, Caulker, Tosca, Kitsiou, Recep Niyaz, Doğan Erdoğan, Maxim, Figueiredo, Muhammet Demir ve Sagal ile sahaya çıktı.

Fenerbahçe, Gaziantep FK deplasmanında mağlup... João Figueiredo hayatının maçını oynadı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Gaziantep FK Mesut Özil Erol Bulut Joao Figueiredo Joao Figueiredo Miha Zajc Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.