Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz veren yabancı kanallar! FB GS maçı şifresiz izle

Spor Toto Süper Lig 32. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray derbide karşı karşıya geliyorlar. Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz veren yabancı kanallar listesi merak ediliyor. İşte, FB GS maçı şifresiz izle linki…

Spor Toto Süper Lig 32. hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Ülker Stadı’nda 10 Nisan Pazar akşamında saat 20.30’da başlayacak Fenerbahçe Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Süper Lig’de geride kalan haftalarda 16 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Fenerbahçe şu ana kadar 56 puan toplarken ligde oynadığı 31 maçın 11'ini kazanan, 8'inde berabere kalan ve 12'sinden mağlup ayrılan Galatasaray’da 41 puanla 13. sırada kaldı.

Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz veren yabancı kanallar! FB GS maçı şifresiz izle

Fenerbahçe ile Galatasaray bu maçla birlikte 395. kez karşı karşıya gelecekler. Ülker Stadı'nın bulunduğu "Papazın Çayırı" olarak adlandırılan yerde 17 Ocak 1909 tarihinde yapılan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 113 yıllık rekabette, galibiyetlerde ve atılan gol sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. Sarı-lacivertliler, geride kalan 394 maçtan 147'sini kazandı, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 125 kez galip geldi. İki takım 122 maçta ise eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin attığı 538 gole, Galatasaray 490 golle karşılık verdi.

Galatasaray ile Fenerbahçe, 64. sezonu oynanan lig tarihinde 129 kez karşılaştı. Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, rakibine galibiyet sayısında 51-35 üstünlük kurdu. Ligdeki 43 maç da berabere sonuçlandı. Lig maçlarında sarı-lacivertliler 160, sarı-kırmızılılar ise 124 gol kaydetti.

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil ve Ozan Tufan dışında eksik yok. Galatasaray'da ise sakatlığı bulunan Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli mücadelede yer alamayacak.

Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz veren yabancı kanallar! FB GS maçı şifresiz izle - Resim : 2

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Altay, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Kim, Szalai, Crespo, Zajc, Rossi, Mert Hakan, İrfan Can, Serdar Dursun

Galatasaray: Muslera, Omar, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Babel, Kerem, Gomis

Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz yayınlayan kanallar listesi

Arena Sport 4
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD

Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz veren yabancı kanallar! FB GS maçı şifresiz izle ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Spor Toto Süper Lig şifresiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.