Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemi açıklandı

Süper Lig’in 18. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray’ı ağırlıyor. Maça saatler kala karşılaşmanın VAR hakemleri açıklandı.

Süper Lig’in 18. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray’ı ağırlıyor. Saat 19.00’da başlayacak mücadelenin Video Asistan Hakem’i (VAR) belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre derbinin VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun oldu. Asistanlar ise Özgür Yankaya ve Kerem Ersoy olacak.

Mustafa İlker Coşkun ve Özgür Yankaya ikilisi, bu sezon Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde de VAR ekibi olarak görev almış ve hakem Atilla Karaoğlan’ın skandal yönetimine rağmen hatasız bir maç çıkartmışlardı. VAR ekibi derbide verilmeyen penaltı ve hatalı kırmızı kartta devreye girmiş ve orta hakemin hatalarını düzeltmişti.

Mücadelenin orta hakeminin Arda Kardeşler olduğu açıklanmıştı. Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay yapacak. Dördüncü hakem ise Cihan Aydın olacak.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemi açıklandı ile ilgili etiketler hakem VAR
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.