Fenerbahçe forvet hattına Brezilyalı futbolcu Samuel Lino'yu kiralık olarak transfer etmek istiyor

Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen Samuel Lino'yu transfer etmek istiyor. İspanyol devi, hücum oyuncusunu kiralık olarak gönderebilir. Öte yandan Braga ile Fenerbahçe'nin Lino için teklif yapacağı iddia edildi. Başarılı futbolcu, geçen sezon 37 resmi maçta 13 gol atıp 5 asist yapmıştı.

Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen Samuel Lino'yu kadrosuna katmak istiyor. Gil Vicente'de çok iyi bir sezon geçiren Samuel Lino, 6 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid'e transfer olmuştu. Fenerbahçe'nin radarında bulunan Brezilyalı yıldızın yeni sezonda çubuklu formayı giyme ihtimali halen var!

Fanatik'in Portekiz basınından aktardığı habere göre; Atletico, 22 yaşındaki hücum oyuncusunu kiralık olarak gönderebilir. İspanyol devinin bu yönde bir karar alması halinde Fenerbahçe ile Braga'nın Lino için teklif yapmaya hazır olduğu öne sürüldü. Başarılı oyuncu, geride kalan sezonda 37 resmi maçta 13 gol atıp 5 asist yapmıştı.

Fenerbahçe forvet hattına Brezilyalı futbolcu Samuel Lino'yu kiralık olarak transfer etmek istiyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Atletico Madrid Samuel Lino
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.