Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük hazırlık maçında 3-3 berabere kaldı

Süper Lig'e verilen milli arada Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük, Dereağzı Tesisleri'nde hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli kalecisi Harun Tekin'in elmacık kemiğinin kırıldığı maç 3-3 berabere bitti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, mücadeleye şu 11'le çıktı: "Harun, Serhat, Lemos, Sadık, Mikael Askarov, Luiz Gustavo, Mert Hakan, Perotti, Sinan, Ademi, Cisse." 

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şenol Can ise karşılaşmaya, "Aykut, Ramazan, Fatih, Koray, Alpaslan, Biglia, Zeki, Jimmy Durmaz, Aatıf, Sabo, Mevlüt" 11'i ile çıktı.

Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük hazırlık maçında 3-3 berabere kaldı

Sarı-lacivertli ekibin gollerini 23'üncü dakikada Cisse, 40'ıncı dakikada Serhat ve  45+1'inci dakikada Kemal Ademi kaydetti. Konuk ekip Fatih Karagümrük'ün gollerini ise 9'uncu dakikada Sabo, 82'nci dakikada Alpaslan ve 85'inci dakikada Sobiech attı. 

Karşılaşmayı Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komşuoğlu, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve Sportif Direktör Yardımcısı Selçuk Şahin  ve Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma takip etti.

Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük hazırlık maçında 3-3 berabere kaldı ile ilgili etiketler Fenerbahçe fatih karagümrük Kemal Ademi
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.