Fenerbahçe - Eczacıbaşı maçında şok: Gözyaşları sel oldu...

Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Ligi 6’lı play-off turu rövanşında Fenerbahçe ile Eczacıbaşı karşı karşıya gelirken maçta üzen bir olay yaşandı.

Maçın üçüncü setinde Eczacıbaşı VitrA 15-11 öndeyken bloğa çıkan turuncu beyazlı takımın Brezilyalı yıldızı Thaisa yere düşerken sağ ayağını ters basınca büyük bir acı içinde kıvranmaya başladı.

Önce kimsenin fark edemediği sakatlığın boyutu daha sonra anlaşıldı. Yıldız oyuncunun sağ ayak bileği yerinden çıkmış ve ters dönmüştü. Bu manzara karşısında maç bir süre durdu. Tüm oyuncular arkadaşlarına göz yaşı döktüler.

kldfghkdhfgsdfsd

Brezilyalı yıldız ambulansla hastaneye kaldırılırken hemen ameliyata alındı.

Doktorların yaptığı açıklamaya göre, oyuncunun ayak bileğinde lokal travmaya bağlı dislokasyon (çıkık) tespit edildi ve ameliyathane şartlarında anestezi altında çıkık yerine konuldu. Thaisa, son durumunu çekilecek MR’dan sonra belli olacak.

Ekran_Resmi_2017-04-05_08.49.16

Fenerbahçe - Eczacıbaşı maçında şok: Gözyaşları sel oldu... ile ilgili etiketler Fenerbahçe voleybol sakatlık eczacıbaşı vitra çıkık thaisa
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.