Fenerbahçe, dünyaca ünlü yıldızı resmen duyurdu!

Fenerbahçe, Bosna Hersekli futbolcu Edin Dzeko'yu transfer etti. Tecrübeli yıldız, Sarı-Lacivertliler ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini bir dünya yıldızı ile yaptı. Sarı-Lacivertliler son olarak Inter forması giyen Edin Dzeko'yu transfer etti.

DZEKO'NUN FENERBAHÇE'YE MALİYETİ

37 yaşındaki golcü oyuncu, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Edin Dzeko sarı lacivertlilerde yıllık 4 milyon 200 bin euro kazanacak.

Kulüp tarafından KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Edin Dzeko ile transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4.200.000 Avro ödenecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." ifadeleri yer aldı.

YILDIZ OYUNCUNUN İLK SÖZLERİ

Fenerbahçe, Edin Dzeko'yu video ile duyurdu. Videoda konuşan Dzeko taraftarlara, "Merhaba Fenerbahçe ailesi. Burada olduğum için çok mutluyum. Hepinizi görmek için sabırsızlanıyorum." mesajını verdi.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Fenerbahçe, dünyaca ünlü yıldızı resmen duyurdu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Edin Dzeko Inter Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.