Luiz Gustavo'nun yerine Dorukhan Toköz

Beşiktaş'ın önerdiği sözleşmeyi beğenmeyen ve bu yaz boşa çıkacak olan Dorukhan Toköz, Siyah-Beyazlı formaya Sezen Aksu'nun "Gidiyorum" şarkısıyla veda etti. Fenerbahçe'yle 4 yıllık anlaşma sağlayan 23 yaşındaki milli futbolcu, Luiz Gustavo'nun yerine geçecek.

Beşiktaş'ın "sorunlu" futbolcusu Dorukhan Toköz, şampiyonluk kutlamaları sırasında ayrılık şarkısı çaldırdı... Vodafone Park'ta yapılan kutlamalarda futbolcular tek tek sahneye çıkarken, her futbolcu seçtiği şarkı eşliğinde kırmızı halıda boy gösterdi. Sıra Dorukhan'a geldiğinde, Sezen Aksu'dan "Gidiyorum" şarkısının çalması futbol kamuoyunun merakla beklediği soruya cevap oldu.

24 yaşındaki milli orta saha oyuncusu, Beşiktaş'ın kendisine teklif ettiği sözleşmede yazan rakamı beğenmiyor. Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği ve daha çok maaş verdiği başarılı futbolcu, Avrupa'dan gelen teklifleri de değerlendirmek istiyor. Dorukhan'ın menajeri Ahmet Bulut, kısa süre önce konuyla ilgili yaptığı açıklamada F.Bahçe ile görüşmediklerini ve Dorukhan'a Avrupa'dan çok sayıda teklif geldiğini açıklamıştı.

LUİZ GUSTAVO'NUN YERİNE...

Yeni sezonda kadro revizyonu beklenen Fenerbahçe'nin Dorukhan'ı kadrosuna katmak istediği biliniyor. Ozan Tufan'ı EURO 2020 sonrası en az 15 milyon euro satması beklenen Sarı-Lacivertli ekip, 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Luiz Gustavo'ya da Brezilya'dan taliplerin olması nedeniyle 23 yaşındaki milli futbolcuyu kaçırmak istemiyor.

Tarafların 4 yıllık anlaşma sağladığı, başkanlık seçimi sonrası transferin resmen açıklanacağı gelen haberler arasında...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin "Dorukhan bana söz verdi" dediği futbolcunun yakın çevresi ise hayalinin Avrupa olduğunu belirtiyor. 

Luiz Gustavo'nun yerine Dorukhan Toköz

Luiz Gustavo'nun yerine Dorukhan Toköz ile ilgili etiketler Dorukhan Toköz Beşiktaş Fenerbahçe Luiz Gustavo
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.