Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague'de Real Madrid'i ağırlayacak!

Fenerbahçe Doğuş'un THY Euroleague'de karşılaşacağı Real Madrid maçının biletleri tükendi.

Kulüpten yapılan açıklamada, ligin 15. haftasında yarın saat 20.45'te başlayacak karşılaşmanın biletlerinin tamamının satıldığı belirtilerek, sarı-lacivertli taraftarlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür edildi.

Açıklamada, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu kapılarının açılış saatinin 19.00 olarak belirlendiği hatırlatıldı.

NİKOLA KALİNİC FORMA GİYEMEYECEK

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak Fenerbahçe Doğuş-Real Madrid maçı, saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşma, beIN Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Organizasyonun son şampiyonu sarı-lacivertliler, 14 haftalık periyodu 9 galibiyet, 5 mağlubiyetle 4. sırada tamamladı. Son maçında İsrail'de Maccabi FOX'a 82-73 kaybeden sarı-lacivertlilerde, bu karşılaşmada sakatlanan Nikola Kalinic, yarın forma giyemeyecek.

sdfghjklAi

DÖRTLÜ FİNAL'DE FENERBAHÇE KAZANDI

Sarı-lacivertliler, geçen sezon Dörtlü Final'in ilk maçında rakibini mağlup ederek şampiyonluğa yürümüştü.

İstanbul'da 19-21 Mayıs'ta düzenlenen Dörtlü Final'in ilk karşılaşmasında Fenerbahçe, rakibini 84-75 yenerek finale yükselmiş ve şampiyon olmuştu.

İki takım arasında bugüne dek THY Euroleague'de oynanan 13 maçın 6'sını sarı-lacivertliler, 7'sini ise Real Madrid kazandı.

Fenerbahçe Doğuş, son yıllarda ise rakibine üstünlük kurdu. Sarı-lacivertliler, İspanyol temsilcisiyle 2016 yılından bu yana oynadığı 6 resmi maçın 5'ini kazandı. Sarı-lacivertli ekip evinde ise rakibi karşısında sahaya çıktığı son 4 müsabakayı da galip bitirmeyi başardı.

Öte yandan Fenerbahçe Doğuş'un Yunan oyun kurucusu Kostas Sloukas, 2 asist daha yapması durumunda Avrupa Ligi kariyerinde 500. asistine ulaşacak.

Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague'de Real Madrid'i ağırlayacak! ile ilgili etiketler Real Madrid THY fenerbahçe doğuş eurolague
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.