Fenerbahçe Pelkas'ı açıkladı

Fenerbahçe transferin son gününde ilk bombasını Dimitrios Pelkas ile patlattı. Sarı-Lacivertliler, Yunan 10 numara ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Kemal Ademi transferlerini de açıklayan Kanarya'nın kısa süre içerisinde Diego Perotti'yle ilgili paylaşım yapması bekleniyor.

Fenerbahçe yeni 10 numarasını açıkladı. Sarı-Lacivertliler, 1.6 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Yunanistan'ın PAOK kulübünden transfer ettiği 26 yaşındaki Dimitrios Pelkas ile 3+1 yıllık sözleşme imzaldı. 

Fenerbahçe Pelkas'ı açıkladı 

Sarı-Lacivertli formayı sırtına geçiren Pelkas, Fenerbahçe'nin YouTube kanalına konuştu:

"Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübü. Ben elimden gelen her şeyi yapacağım ki bu kulüp hedeflerine ulaşabilsin. 14 numaralı formayı giyeceğim. Bu numarayı seviyorum. 10 numarayı giyecektim ama Samatta o numarayı almış. Benim için bu problem değil, çünkü futbol numaralarla değil sahada oynanıyor. Elimden gelenin en iyisini vermek istiyorum. Umuyorum ki koronavirüs bir an önce biter ve Fenerbahçe taraftarına kavuşurum. Çünkü, stadyumun taraftarlar ile olan güzel halini biliyorum."

Fenerbahçe Yöneticisi Mustafa Kemal Danabaş ise "Fenerbahçe futbol kültüründe çok önemli bir yeri olan 10 numara bölgesine, bizim için çok önemli bir yeri olan Atamızın doğduğu şehirden transfer yapıyoruz" dedi.

Fenerbahçe Pelkas'ı açıkladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Dimitrios Pelkas
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.