Fenerbahçe Dani Alves ile anlaştı!

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, bu kez bir dünya starının peşinde. Müthiş iddia, İtalyan basını tarafından ortaya atıldı.

Sarı-lacivertlilerin, Juventus ile yolları ayıran ve eski hocası Guardiola'nın takımı Manchester City'ye transfer olacağı haberleri yayılan Dani Alves için devreye girdiği ileri sürüldü.

İtalyan basını, Fenerbahçe'nin Juventus ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Brezilyalı ünlü sağ beki renklerine katmaya hazırlandığını duyurdu. Tarafların 1+1 yıllığına anlaştığı ileri sürüldü.

Operasyonu yönetici Ali Yıldırım'ın yönettiği, Gregory Van der Wiel'in yerine getirilecek 34 yaşındaki efsane sağ bekle 1+1 yıllığına anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Haberde, Fenerbahçe'nin Alves'le 1 yıllık kontrat yapacağı, sözleşmeye 1 yıllık da opsiyon ekleneceği aktarıldı.

Barcelona'dan ayrılarak geçtiğimiz sezonun başında Juventus'a 2 yıllık imza atan 34 yaşındaki yıldız, sözleşmesi bitmeden ayrıldığı Çizme ekibinde 33 resmi maçta 6 gol-6 asistlik bir performans sergiledi.

Fenerbahçe Dani Alves ile anlaştı! ile ilgili etiketler dani alves
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.